About

Wednesday, November 16, 2011

.: meLaWaT taPak seSambIL :.

N3 ada 2 la hari ni..hee..

Banyak plak gambo tersimpan2 & tertangguh2 tuk publish
So, ambik kesempatan yang ada..
Abadikan je sini cepat2

Last week, temankan si abah ke 1 lokasi.. Dalam kata tak bape sihat tu..(MC dat day..hee)
Perlu ambil some dokumen berkaitan ‘rumah baru’ kt Nilai tu..

3 beranak ke sana, dah alang2 opisnye pun dekat je dengan lokasi tapak projek kan..
So, terjah la sekali..tengok progress…

Herm…projek memang la ongoing je..
Tapi unit umah yang kami beli tu..3 terakhir..
So, hee~ memang tak nampak bayang tiang la lagi..ngee..
Apapun kata pemaju, pertengahan tahun depan, projek dijangka siap..
Insyaallah..

Sekarang bila tanya arif, umah arif kt mana?
Dia akan jawab ‘iyaii..’.. (Nilai la tu..hee)

Sampai tapak projek, si abah je meronda ngan si arif..
Si mama tunggu dalam kete je, tak larat nak follow panas2 gitu..
Snap aje si abah..hee~ ^_^

Selingan pic dak arif, time singgah makan @Tesco Nilai ^_^
donut kegemaran abang long selain nasi lemak sebungkus setiap pagi..hee~

p/s herm..bila agak2 nak pindah ke Nilai pulak kan..if pindah, terasa mcm malas dah nak kerja..hee~ time tu, rasa nak menjahit sepenuh masa, tak pun buat laksa jual depan umah..hahaha.. =P


18 comments:

♥SyilaSyira♥ said...

wah..mesti tak sabar nak tunggu rumah siap kan....tambah plk kuar rumah trus jejak tanah kan...

Mummy Ayu said...

oo..nanti duduk Nilai...dah dekat dah tu ngan seremban..
:-)

~Siti Hajar~ said...

Wah! rumah bertanah...woo wee..

xlama dah tu thn depan, ok gak mjahit spenuh masa, masyukkk tau mjahit ni...hehe

ct rahani said...

x lama la tu kak.. pejam celik pejam celik dh tgh tahun depan.. x sabarkan nk tunggu rumah siap.. sama la sy..

maszmadi said...

eee bestnyer kalu dpt dok umah jerk kan... tp kn la ada income kan.. leh tgok anak smbil jana pndptan dr umah...

norihan said...

wahh..iena nak pindah ke Nilai ke..?bagus tu,dekat dengan kedai kain2..leh wat menjahit sepenuh masa...

Nad @ MamaZakwan said...

saya suke kak eina punye p/s =P

Mamamya said...

seronok kan iena tgk progress umah sendiri... :) setuju sgt klu iena jahit sepenuh masa...tambah lg masa tu abg long kan dah sekolah n ada adik pula...blh la luangkan masa lbh dgn anak2...

nak jual laksa depan umah...huhuhuuuu... xder salahnya iena.klu larat blh ajer.. :)

p/s;lieya pun b'angan nak jual kuih bila dok melaka nnti...

ieda said...

hurmm memang x sabar bila ada umah sendiri kan :)

aah dik meniaga makan lagi best .. kalau sedap leh berjaya dan buka rest tau ! ... akak pun ada plan dah malas nak kerja huhuh

Madam U said...

zafri pun suka donut... hehehe..

MamaYatie said...

tak sabar kan nak tunggu umah siap..bestnya...dah ada ground floor slab dah tur..

MamaYatie said...

tak sabar kan nak tunggu umah siap..bestnya...dah ada ground floor slab dah tur..

FazMelati said...

bestnyaa dah nak ada rumah sendiri, umah kat shah alam ni semuanya 300k,.. sobs

Mengaji Al-Quran dengan ustaz yang best & coool
I TURUN berat badan lebih 10kg TAK PERLU PILLS PUN :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

nnti arif duk nilai la yer.. =)
x sabar kan tunggu umah siap, lely gitu gak..
kl balik umah MIL, salu gak gi tgk bakal rumah kami..
dh siap, tunggu nk dpt kunci je lagi..

aiseeeyyy, lambatnyer.. ;-p

Iela Fazielah said...

bestnyer... mesti xsabar dah kan??? teringat2 dulu ms rmh dlm proses mcm ni

e.l.i.z.@ said...

wowieeeeeeeeee akak beli umah lagi..syioknyeeeeeeeeee...eh skang ni akak keje kt area mana? bukan ke kt KL ke?

~~*Lady Salwa*~~ said...

Bestnya la dapat duk umah sendiri dah nanti...

**memang best kalau dapat wat business sendiri sambil2 besarkan anak... teringin, tapi banyak lak komitmen buat masa sekarang... :(

Mama Gee said...

ramai kawan2 duduk kt nilai... :)