About

Tuesday, November 8, 2011

.: maKan berJemaaH seBeLum raYa :.

Salam Selasa..
Salam Aidiladha juga.. hee ^_^

dah kembali bertugas today..
Mood kuraaaaaaaang, tapi layan jerlah..
sebab ada benda nak abadikan..
citer banyak takmo..layan gambo je sket2 ni..hee~

Agenda : Makan berjemaah (ala2 potluck la juge..)
Date / Time : Last Friday - 4/11/11 - time lunch hour
Lokasi : opissssss..pisss...piss...
Menu : Nasi putih berlauk
Masakan mama : ?... cer teka...heee~

sebahagian yang terlibat ..^_^.. enjoy...makan..makan..makan.. ^_^
ada kek besday untuk 4 daripada mereka yg berbaris ni..hee~ ^_^
KoktaiL..lalala..







So, mama sumbangkan apa?

hee~ mama diarahkan tuk membawa perut, tokleh masak diorang kata..
tapi cam tak best plak..

nak best sket, mama sumbangkan pencuci mulut jer..
Koktail yang simple, mudah dan best... ^_^..hee~
ok la kan, dari membawa perut semata...

p/s sampai malam tadi dari Johor .. jalan jem la..haih kalau musim perayaan mmg gitu kan..hu~

14 comments:

LYAfrina said...

hehe,, bestnyerr.. mkn rmai2 gini meriahkan.. salam aidiladha eina

mummy_ayu said...

meriah tu..gila2 gak geng opis eina yer...tu yg lagi meriah tu..
takpe..diaorng faham ngan eina..so.dtg makan je tapi ye la, kita lak yg rasa tak best..
apa pun....best!!

pstt..FM tu dah siap, nanti Ayu poskan ek..nak guna alamat tu or alamat lain..rasa kalu eina kasi alamat umah pun ok je kot sbb Ayu guna pos biasa..kecik & ringan je..leh muat dlm peti surat..apa2 inform Ayu key..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedap2 semuanye menu ni..terutamanye koktail tu.. ^_^

maszmadi said...

bestnyer makan reramai nieh..... bawak sorang sikit, bila kumpul kat opis, penuh 1 meja kan.. hehe

MamaYatie said...

dah budget dah..mesti koktail..kesian ibu preggy nak masak kan...hehee

lapar ler...semua nmpk sedap sngt...

hajarus said...

best klu makan reramai camni... hjr pun sekrng ni boss kate setiap hari jumaat pg kita wat potluck... alamatnyer tiap pg jumaat je hjr dok pening nak msk ape... hehe... ;d

Salina@IbuAqil said...

uishhhh mama.. bestnya mama.. ;) meriah makan2 nya..

Mamamya said...

seronoknya dapat buat pot luck mcm ni kan....tgk puding coktail iena tu tetiba rasa mcm nak makan plak... (mengalahkan org yg mengandung plak...huhuuu)

bintangku said...

patut lar lelaki sorang jer... yg len gie solat jumaat rupenya. :)

haslina said...

seronoknya dapat officemate cam gitu.
best lagi eina tak perlu bawa makananan lagi.
anyway koktil pun ok dah.

::NureeN:: said...

best la.. sllau kat opis eina wat gini.. kat opis nureen mmmm sndrik la cari mkn ;p

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. banyaknye makanan.. bestnye wat potluck kt opis..

ct rahani said...

meriah ngan makanan.. sumer nampak menyelerakan.. :)

shark said...

huishhhh sedapnya makan2..:)