About

Friday, November 18, 2011

.: BoS keCik, seSekaLi meRaSa..hee ~ :.

Salam..Sebelum berakhir minggu ni..
Meh tempek lagi piccas yang ada..
Sebenarnya, banyak lg piccas pasal balik kampong ari tu lagi..
Tapi tulah, suntuk masa nak edit dan upload ke blog ni..
Huu~ apapun by next week sure mama tempek gak kt sini..

Rugi snap tak tempek kan..hee~

Ni piccas tak comei pun, snap pakai HP je..
Tapi sebab tuk kenangan suatu ketika nanti kan, tempek je..
Last week, after checkup kandungan, mama masuk opis balik..
Dan kebetulan dah ambil arif dari rumah pengasuh..

So, huu~ bawak dak arif ke opis mama jugak..
Cuma sejam sebelum balik je dia sempat lepak..

Sebab sebelum tu, si abah bawak dia meronda..
Dah puas meronda, tak sampai jugak jam 5.30pm
Si abah pos je si arif lepak kt opis mama lak..
Ok la sesekali ^_^

Apa aktiviti arif?
See…ada gaya tak, bleh jadi bos kecik tak? Hee~
mula dok tmpt lain (jiran mama yg sdg bercuti sakit..hee), pastu pindah dok tempat mama lak ^_^
Dia lak konker dok tmpt mama tau..huu~

p/s Arif sekarang, kalau tanya dia..nanti besar nak jadi apa?..dia akan jawab..”ustaz…doctor takyah…”..siap cakap tu, doctor takyah..takmo plak dia jadi doctor..ngee~.. ada lagi sambungan kadang tu..’ustaz..Allahuakhbar’..sambil tangan letak kt telinga =P..

herm..terbayang2 anak besar nanti macamana gayanya..hee~ advance si mama memikir.. =P


8 comments:

maszmadi said...

ooo eina dah ada assistant yerk..... bgus bgus

::NureeN:: said...

ada gaya tue eina heheheh ;)
ansem boy

Aleeya (Yaya) said...

da besor arif..len muka dia..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..wah..ada gaya tu..hehe..bos kecik..Insyallah..nnt bila dah besar boleh jadi bos besar.. ^_^

ADEEYA said...

ahaha kenapa doctot takyah? hihi

Daddylicious said...

style dah ada insyaallah boss gak ni nanti...hehe

e.l.i.z.@ said...

wahhh bagus arif....doc xyah ek hihi

L said...

kenapa ustaz tutup telinga?? huhu

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html