About

Thursday, November 17, 2011

.: berTambaH LemaH gaRa2 iNi La... :.

salam hari Khamis..
khamis dah?

cepatnye masa berlalu..

herm...skrg mmg kurang berBW
hajat dihati nak berBW kt umah ke..
tapi tulah..
sekarang mak buyung mudah mengantuk..
time weekend lak, ada masa sket, nak jugak layan blog..
tapi...

jadi lemah dan terbantut gara2 INI...

INI.........................................


Broadband yang cam hampeh..~
dekat sejam gak tunggu dan refresh2x..tapi hasilnya samo joo..
terus niat terbatal...huu~

nape ek..broadband Celcom yang problem or..
sebab umah mama yang tinggi dan kt tempat berbukit yang jd masalahnya..

haih la..
tapi sesekali...mcm OK je..

tapi sesekali yg lain, KO la..

buat sakit hati je..
last2 off je lappy..

rasa nak terminate je en broadband ni, sbb jarang digunakan lah..
bulan2 bayar ontime je..
tapi bila fikir lebih2 sket, nnti time berpantang kang, boring la pulak kan..takde internet..hee~

apapun..Blogging tetap di hati.. eheh ada kena mengena ke?..hee~


11 comments:

@e_da said...

masa berpantang nti benda ni amat perlu nak hilangkan boring.. hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Buat sakit hati jer kalau line dah macam tu..Broadband memang macam ni kan..ktorg dulu guna maxis..bulan2 bayar..tapi jarang guna..so skrg guna P1..ok lah laju..buka youtube pun tak sangkut2.. ^^

~~*Lady Salwa*~~ said...

maybe sebab tempat gak kot... sal pun pakai celcom punya BB... laju gak la walaupun amik yg paling murah RM48... hehe

**betul tu, kang dalam pantang lagi boring...

Sidratul Muntaha said...

tahu takper time pantang nnti
mmg bosan giler

pena rozie said...

Memang betul sekarang die tengah buat hal. Geram betul la...

Mummy Ayu said...

ye la....kang takde boring plak eina nanti..tukar yg lain la...

haslina said...

kat rumah memang guna line.
setakat ini ok sahaja.

betul tu time berpantang nanti. mesti ada benda untuk hilangkan boring.
;))

Zue AnnaLeeya said...

berukben akak ok jerk...
pakai celcom gak...

Mama Gee said...

selalu terjadi mcm ni bila kt umah..guna berok...nk updet blog pun takleh..tensen mak...

ct rahani said...

guna streamyx kak.. ok kot..

shila said...

line celcom memang gitu agaknya.... shila dulu pun guna gak tapi dah tutup akaun bulan.... sekarang dah guna digi... lagi ok... tu pun guna yg prepaid... lagi ok rm100 utk 100 hari... kalau celcom pun 68 utk 30hr... berbaloi jugak lah guna digi... boleh tgk movie online... rasa2nya celcom memang dah tak ok sekrg ni