About

Monday, October 10, 2011

.: TodaY 29 weeKs..ada CheCkup :.

Salam pagi Isnin nan ceria..
ceria la sangat pepagi isnin ni ye..hee~

takpe today half day je, ada checkup petang kul 2pm nanti..
hope semuanya baik2 aje..
yang pasti mesti naik berat badanku ini..hee~

usia kandungan hari ni dah mencecah...29 minggu..
Alhamdulillah dari hari ke sehari..makin ok rasanya..
cuma sakit2 belakang tu biasalah kan.
selera mmg makin...........best..hee~
baru2 ni snap2 di satu lokasi ni..
sempat suh abah capture lebih sket tang 'buyung'..hee~
saja nak nampak lebih jelas..
perut di usia 29 minggu ^_^

lagi 2 bulan lagi....yuhuuu...tak sabar rasanya ^_^

kami di mana?
next2 n3 stori mori eh..
takde kesempatan la..weekends tak sempat bukak lappy pun..hu~
tak sempat nak edit2 n transfer piccas..

see....cantik tak pemandangan ?
~ abah berbaju putih bersama abang long kt sebelah ^_^

21 comments:

LYAfrina said...

huhu..berseri-seri muka ibu mgandung ni... dah x lama tu..2 bln j lagi.. moga smuanya bjln lncar.. amin....

slamat b'checkup eina..

dinor's family said...

sedih sgt xpat nak update blog..xtau nak wat cmna lg dah...update dlm fb je la gamaknya ni...tolongggggg.....blog aku merajuk ke.....emailkn ganbar kita 3bradik tu....tau pun upload kat fb t aku download dr fb mu ja...

Salina@IbuAqil said...

Comelnya mama.. Suka sgt tgk seri2 mak buyong ni.. ;)))))

Mamamya said...

comelnya mak buyung ni... :)x lama kan 22 bulan tu...pejam celik pejam celik dah sampai due...mudah2an semuanya dipermudahkan amin....

bila tgk gmbr yg kat tepi laut t'ingat masa dok kat melaka dulu..suka tgk pemandangan mcm ni kat pantai puteri ;) & insya'allah hujung tahun ni kami posting semula ke sana... (blm pindah da terasa kepenatannya....uhukss...)

nieda said...

wow dah nampak besor perut...lagi 2 bulan tak lama tu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Cepat je kan... lagi 2 bulan??? Pejam celik pejam celik dah sampai nanti due nya... Harap ok2 la nani...

Dah lama rasa tak lepak tepi laut...

mama rifQy said...

wah..kak eina..tak lama dah ni nak due..makin sihat..makin chubby..makin berseri

Sidratul Muntaha said...

mama..
peurt buntang tapi muka maintain jer mcm org tak pregnant..

Iela Fazielah said...

ila sekeping gambar preggie pun xsnap lg..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bestnya....muka pun makin berseri2 nampaknya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak lama lg tu kan Eina..Semoga semuanye berjalan dgn lancar..
Cantik sungguh pemandangan tu..Sweetnye tgk Arif ngan abah duduk berduaan.. ^_^

wan sujaihah said...

kak hubby akka gi memancing ker?kak kasi elak2...mil wan kata tak elok..he he he.

akak take care tau..2 bln je lagi leh jalan2..pasni bersengkang mata kita,...mata wan upe pana dah..he he e

mamashikin said...

tgk orang mengandung sekejap jer kan..tinggal lagi 10 minggu...

tp perut kak iena tak nampak sgt kan..comel ajer..

alimaz kembara terasing said...

tau dah kat mana ni...... lagi 2 bln mesti tak sabar.....tau dah ke lelaki ke prempuan...

haslina said...

kat penang ke tu eina?
;))

wah berseri dan nampak sihat gitu mama ni. alhamdulilah.

maszmadi said...

x byk beza kan rupa eina preggy ngan x.. best jerk tgok.

erm, bercuti di mana tu yerk..

hajarus said...

lagi 2 bulan lagi arif nak jd abang... mg mamalieyna & kandungan sentiasa sihat..

mmg cantik permandangan tu.. katne tu mamaliena...

ieda said...

alhamdulillah .. dah x lama .. kalau akak anak2 akak 37 week semua dah kuar :) sbb operate :)

Nad @ MamaZakwan said...

kak eina, perut dh makin membesar!! :)
saya punye maintain jek, riso plak, huhu!

gi bagan lalang @ morib ke ni?
ngee~

Fieza79 said...

dah tak lama pun kan...fieza lagi seminggu je ni...sbr menanti hari yg telah pasti hehee!

ct rahani said...

comel je ibu mengandung.. berseri2 ha..