About

Friday, October 21, 2011

.: TerUja kaN maSuk keDai ceNderaMata ? :.

Salam Jumaat..Alhamdulillah bertemu lagi Jumaat..
pantas masa berlalu...~

Berbalik pada tajuk...
Serius memang teruja, pastu confius taktau nak pilih mana satu..
Tapi biasanya tulah…present tuk pompuan memang terlebih choice..

Pilihan untuk lelaki..choicenye terhad..
Tapi bergantung pada kedainye lah jugak kan..

Baru2 ni, mencari hadiah untuk sorang opismate yang dah nak bersara (berenti la..hee)..lelaki..
Daripada cadangnya untuk membeli 1 jenis hadiah..terus jadi 3..
Hee~

Sebab kiut2 betul rupa parasnye..hee~

Pergi kedai area2 opis jugak..
Kedai cenderahati biasa je..
Dah siap beli hadiah pembalut plak bleh habis situ..haih..ada kaa..
So, terpaksa cari kt kedai lain, then bungkus sendiri..takpe I Like bungkus2 hadiah ni..he~

So, hadiah yang dibeli that day,.tadaa..
Tabung Kereta, BMW uu...hee ~

Kapal Layar~

Pen + Card Holder~

Setelah siap dibungkus ^_^

Kiut2 je kan..^_^
Hadiah dari department mama tuk dia..sebangai kenangan ..sesuai la kan..hee~

p/s 1 rasa macam nak beli hadiah tuk diri sendiri jer bila nengok hadiah kiut miut kt situ..hee~
psst Ayu..kirimanmu belum ku terima..hu~

p/s 2 Selamat berhari minggu...hari minggu tak best tanpa si abah..abah arif outstation la..sampai isnin..hu~ Agenda pasti lepak2 di umah sajo...hu~


21 comments:

Ya ALya said...

duk umah rehat2 kan diri...happy weekeend...

Masya said...

Banyaknye hadiah.. paling suke tabing BMW tu hihihihihi....

eB ezrin said...

yacht tuh cantek. i lioke... njk buat la.. lamer dh x wat model :)

haslina said...

tabung bmw tu comel lah.
selamat bercuti sabtu ahad juga.

mummy_ayu said...

semua pun comel2..
tu la..dah jawab dah kat email tu....
risau gak nie...

Nad @ MamaZakwan said...

tabung kete tu cantek
dpt kat zakwan, jahanam la die buat main, huhu!

hepi wiken kak eina!
takpe la dok umah je, mggu dpn bleh jenjalan lagi, hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik2..

Happy weekend Eina.. ^_^

maszmadi said...

keta tu comelllll

MrS. F!zA said...

mak aihh kak kita suka tbung kereta tu..kalo darwisy nmpk ni kompom menangis nak..

dinor's family said...

mmg suka kn bab pilih2 n bungkus hadiah. sabtu ahad arif rehat d rmh ye....ibu cuti dr selasa smp esk, dah bosan ni dok rmh jer, hari ni baru ayah sihat g krj dah. esk leh jenjalan2..he...

~Siti Hajar~ said...

cantik2 hadiah...

weekend dok rmh dediam ok...hehe

Aleyn said...

Sangat suka tabung BMW tu....susah nak jumpa tu...

::NureeN:: said...

klau msk kedai gini mmg geram kan.. cantik hiasan dia

|| NaFiRaa || said...

suka jugak balut2 hadiah.. hehehe..

kalo kat opis nih slalu kena bungkus tender dokumen.. kikiki

LYAfrina said...

huhu..bestnyer skali dpt dapat byk hadiah...

mmg..lya pon x reti nk beli hadiag utk lelaki.. klo kt fain asyik2 lya beli t-shirt j la.. xpela.. lg pon tau taste dia... baik bg apa y dpakai..

Sidratul Muntaha said...

huuh
keta tu mgm cute!
huhu..
tiba2 pun rasa nak beli tuk diri sendiri jugak..

wan sujaihah said...

kak kedai aper ni..cantik2 lah..kalau beli tuk decoration umah pun cantik kan..yang tabung kereta tu unik la

Lady Rina said...

meriahnya hadiah...suka yg keta putih...:)

nieda said...

cute sgt..belilah eina utk diri sendiri

dela said...

menariknya hadiah.... :) nak 1?...ha3...

e.l.i.z.@ said...

cute la tabung BMW tu..kapal tu eli ada gak hihi beli kt melaka