About

Wednesday, October 12, 2011

.: Sket laGi ciTer paSaL MuaRa : maKan tiMe :.

8:32 Salam hari Rabu..see kejap je dah Rabu kan..^_^
haih si mama ni,,menghitung hari je..hee~

lagi sambungan cerita pasal Muara Tanjung Harapan, Klang Selangor..
ni pasal makanan la plak..tapi sayangnya tak sempat snap
keseluruhan Menu..
huuu~
sogan aaah. + lambat ler nak completekan hidangan lengkap..
sudahnya half way makanan sampai, dah melantak dulu..ngee..

Masa : selesai solat Maghrib

Jumlah orang : 22 termasuk kanak2 rebena..hee~
Menu : Nasi Putih - Udang + Sotong goreng tepung - sayur Kailan - Kerang Bakar - Ikan kerapu masak Stim - Ikan Pari + Ikan Cencaru bako...nyum3x...

terkilan tak ada menu TomYam..huu~

Total up : RM3++.00

sempat snap sikit je..hu~

itu alamatnya bagi yang bertanya..hee~

tu je sempat snap...lepas2 tu tak terlayan dah camera..hee~

sebahagian wajah2 yang join together...masih menanti hidangan penuh..huu~


Arif yang snap ni..dia memang sibuk kalau nampak mama pegang camera, dia pun nak menyenap juge,,,hu~

Laluan ke tempat makan tu...ada orang menjual itu ini..
seb baik arif jenis sopan je, cuma si abah belikan jugak dia 1 mainan...Teropong..petang lagi dah rasmikan..hee~



see si baju hijau itu, namanye blogger kan...menyenap?..HARUS !...ekekeke.. ^_^

Insyallah ada kesempatan boleh lagi ke sana..
seronok...
lepas sesi makan2 ni, ada agenda lain diorang plan..mau ke ICT shah alam..
tapi mama rasa tak daya nak follow..
takut penat berjalan + panas........+ dak arif yang nampak kepenatan tu..
takpe la ICT dah pergi 2 kali..
dah tau lokasi, nanti terjah dengan adik arif la pulak..hee~

apapun jeles aa kakakku meneruskan destinasi ke ICT malam tu .. hee ^_^
mesti bergambo saje..hee~


12 comments:

Ena said...

da lama tak makan ikan bakor.. uhuhuhu... terasa2 plak kat tekak ni bila dok nengok & bayangkan.. ngalahkan owg pegy plak.. heheh..

LYAfrina said...

tmpat ni mmg femer erk eina???
siapa ada jualan tu kat tepi2 jln..sure meriahkan area sini..

fieda said...

saya pun pernah gi mkn kt sini..mmg best kan..

Mamamya said...

huihh...ramainya iena, 22 org tu...mmg meriah sungguh lah...tp kan RM300++ makan 22 prg kira sgt b'baloi2.lia penah makan kat sini nama tmpt tu senibong....makan 7 org dewasa n 3 kanak2 rebina (menu lbh kurang yg iena pnya ni) RM400++.... serik kami nak pegi lagik...huuuuu

Ya ALya said...

dulu time ya g tak de pun org jual2 mainan tu....sekarang meriah ye

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..meriah jer bila berkumpul adik beradik mcm ni..sedap2 jer tgk senarai menu tu.. ^_^

mummy_ayu said...

uuui..ramai tu 22 org..memang meriah..
tang ikan pari tu..yum yum...

|| NaFiRaa || said...

bestnye.. lama x makan seafood.. tetiba teringin plak..

Lady Rina said...

dah lama tk p ctu...seronok p makan2 ramai2 kann...:)

::NureeN:: said...

mmg bestlah..meriah.. mkn pon berselera kan ;)

maszmadi said...

bestnyer makan ramai2 ni kan..... tetiba windu family kat kampung laks... huhu

dinor's family said...

alamak tkantoi lak...mmg abg din slalu ckp...."ibu ni asyik ambik gambo ja..."