About

Monday, October 3, 2011

.: naK chOp buaT menantu Lah..ihikS~ :.

yuhu..
sambungan dari n3 pagi tadi..
ni haaa....balik dari Tesco..
kami ke Subang..

menjengah, kawan sekerja si abah
yang baru saja selamat bersalinkan seorang baby girl..
bersalin normal..so cepatla dapat balik rumah..
niat asal nak jengok di spital lagi..
tapi tup2 telefon ..dah sampai rumah pun..
so, terus menjengok di rumah..

alolo..tomeinye babygirl ni..
putih gebus...namanya seiingat mama..Damia Nur Insyirah..
cantik nama secomel babynye..hee~

sempat snap pakai HP je..
ini pun dak arif yang click..sama sibuk tau dia..


comel kan..
putih gebus..yelah..maknye pun putih gebus..anak pun gebus jugak la..hee~
Tahniah buat Ila..kawan sekerja abah..

alhamdulillah dah selamat pun dia..
makin tak sabar mama nak tunggu 'baby dalam perut' ni kuar jugak..hee~


reaksi arif...? teruja! suka dia dapat cium2 baby ni..
hee~ chop buat menantu lah..ihiks..buleh? =P


p/s ramai dah kawan2 dah selamat melepasi part bersalin ni..semuanya secara normal..harapan dan doa mama, moga2 mama pun dapat merasa tuk bersalin normal nanti..Amin...

16 comments:

mummy_ayu said...

ala..tomeinya...semoga semuanya selamat ..amin..

Zue AnnaLeeya said...

comei...
makin tak sabar jgk...
nak beby girl jgk... hiksss...

ct rahani said...

comeikan bb.. smga akak pun dpt bersalin normal gak.. amin..

Salina@IbuAqil said...

alololo!! comel bersih sggh.. ;) x sabar nak tgk baby mama plak.. ;)

eB ezrin said...

wah3.. comelnyer :)

~Siti Hajar~ said...

comelnyer baby, suka bb girl jgk..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye..mmg putih gebuh.. ^_^

dinor's family said...

baby mmg comelkn...suka sgt baby girl...harap dpt mrasa lg dpt baby girl...

MamaYatie said...

amin! semoga semuanya berjalan dengan baik..

a'ah la..gebus tul baby ni..mesti wangi jer bau...(rindu nak bau baby..heheee)

maszmadi said...

seronoknyer tgok bb ni.. terasa cam nak rasa balik jerk ada bb kecik nie.. erm, bila yerk..

Mamamya said...

comelnya calon menantu yerk..heeheee,,,mana tau klu btl2 ada jodoh kan..amin. :)

insya'allah iena..semoga semuanya selamat nnti yer...mmg b'debar2 menanti detik kelahiran ni sbb setiap anak yg dlahirkan b'beza2 pengalamannya....

eima said...

putih nye ... comey

Lee-Yan-Naa said...

putihnye baby ni..pink pipi dia

Ena said...

comelnya..

ena pun tak leh gak tengok baby comel ni.. geram! nak kiss kiss jekk rasanya.. rindunya bau baby..

dak arif dah tak sabar dah nak aada adik tu.. :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tak nak bermenantukan balqis ke?balqis dah besaq nak jadi doktor mentang2 mamanya keje sepital...

Nad @ MamaZakwan said...

comei banget!
insya-allah, moga tercapai hasrat kak eina tu...
nak bermenantu ngan bersalin normal..haha! :)