About

Tuesday, October 25, 2011

.: family PhotoStudio :.

Excited nak g ambik gambar semalam..
Sebabnya tak pernah rasanya ber’photo’ studio sebelum ni..ngee… =P
Baru-baru ni Mak Ucu Arif konvo, so kami tak lepaskan peluang ambil gambar studio sekalilah..
Family kecik sebelah abah~ Mak Ayah + 3 beradik + 2 menantu + 3 cucu = 10 orang ^_^

Excited2 pun, rupanya takde disertakan CD la..
So, kalau nak cuci lagi extra besar punya kena pi cuci lagi kt kedai tu jer lah..
Haih..camtu plak skrg ni eh..

Ari tu masa pilih kedai tu, keadaan kelam kabut sket, masa suntuk..
Tak sempat tanya macam2..
Tapi aspect that memang dia provide CD lah..

Tak pernah bergambar studio, puas jugak mencari kedai area2 sini..
Dah jumpa tu, dah dekat nak tutup kedainye..
Terpaksa cepat2 jugak hari tu, sebab esoknya dah nak pulang Jubah Konvo Mak Ucunye..
So, redah jerlah..

Mama pun tak prepare, dgn baju2 balik kerja tu je bergambo..
Hu~

Dan hasilnye…ok2 la..
Ni hasil snap gambo dari gambo yang telah siap dicuci tu..huu~tu pasai bershining semacam..hu~
Ni jerlah mampu, sebab takde softcopy kan..sadis + tak puas hati jer..hu~


Bleh la kan..^_^.. Masam plak muka abang long tu,,.ihiks.. =P

p/s tunggu family sendiri membiak lebih sket, baru berphoto studio lagi kot..tapi next year dah berempat, Insyaallah cun je kalau berphoto studio kan..hee ^_^

9 comments:

eB ezrin said...

wah berseri muker u eina... baby girl kan? :)

Nad @ MamaZakwan said...

alahai, takbest la takde cd..
nape abang long tu, heheh..klakar la!

Fitri Senin said...

waaaa.....bestnya =)

mummy_ayu said...

tak pernah photoshoot mcm nie..
aha ah..kenapa abg long macam tu?

maszmadi said...

bestnye berphotoshoot sefamily..... dulu ms konvo pon xder buat.. x sempat lah.....

Ena said...

sweetnyer...


kami ni tahun ni tak buat lagi la photoshoot ala2 studio gini.. aritu dah cakap nak buat tp ta terbuat.. uhuh..

cute je arif lentuk paler gitu.. hehe

LYAfrina said...

lya xpernah ambik lagi pic family kat studio.. teringin gak..sbb hasil pon cantik n bkualiti kan.

LYAfrina said...

lya xpernah ambik lagi pic family kat studio.. teringin gak..sbb hasil pon cantik n bkualiti kan.

Naura said...

ala,naper akk tak minta cd tu...huhu...
naura pun last year time raya ada snap piccas family together2 kat studio..chumil jer akk..