About

Tuesday, October 25, 2011

.: ceRita koNvo LaGi..layaN gamBo sKet laGi :.

Tarikh : 18/10/2011
Lokasi : UPM Serdang Selangor
Majlis : Konvokesyen Mak Ucu Arif

kami ke UPM serdang lebih awal..sebab ada sedara abah duduk kt Kuarters UPM dan bekerja di sana..
so, memalam esoknya Majlis Konvokesyen kami dah gerak ke sana..
menginap di sana, senang sket..esok pagi boleh bersiap on time kan..

Majlis konvo Mak ucu arif bermula sesi pagi, 730am yang terlibat dah masuk dewan..
yakni Mak Ucu dan MakAyah nye..

kami lepak2 kt umah sedara dulu..
around 10am baru gerak ke sana jugak..
ingat tak dapat saksikan..
sekali..pak sedara abah yang bekerja di situ..
bawak kami masuk ke dalam dewan
so, dapat la kami saksikan Majlis Mak Ucu Arif.. ^_^
kanak2 ribena cuma arif dan sepupunye jerlah...hee~

seronok dapat saksikan...tetiba teringat memori UKM plak..hee~

k, tak larat nak bebel lebih2..
tempek lagi lebihan snap2 kami on dat day jerlah eh..^_^


mereka kanak2 ribena itu...time ni masih di rumah sedara.. ^_^

dalam Dewan..

dan sesudah selesai Majlis..
bergambo time..hee~
Mak TOk- Arif _ tOk AyaH

deNgan my SIL ^_^


Ini je family sebelah abah ~ 3 beradik...

Mak Ucu Arif konvo untuk Diploma Pertanian ^_^
Tahniah dan selamat mencari kerja~ hee~



Dah selesai...

p/s ada jugak ambik photo studio 1 family..next abadikan di sini.. ^_^

7 comments:

Lady Rina said...

teringaT zaman konvo dulu2....

Salina@IbuAqil said...

meriahnya!! ;)

mrs.spicy said...

cantik la baju kak ieyna

eB ezrin said...

convo ms yg sgt2 best... tp sellaunyer pns kan? hu3

Nad @ MamaZakwan said...

ingatkan sepupu arif tu kembar, hehe..
bestnye ramai2 gini..

Hanis Azla said...

tahniah untuk sil eyna and to her proud parent..

LYAfrina said...

huhu...ramainyer ... teringat zaman konvo dulu.. rindu sgt.. walaupun penat.. tp best sgt