About

Friday, October 7, 2011

.: buDak keCik pUn BLeh keTaGiH oo.. :P :.

Salam Jumaat...
Happy berganda today is friday...hee~

berbalik pada tajuk, masa transfer piccas dr HP perasan gambo ni..
snap time bulan Syawal lalu..
jalan2 kt Giant..dan singgah sini..^_^

dan jangan taktau budak sekecik arif pun bleh ketagih naik ni..hee~


hee~
arif pun mau urut jugak tau..haih..kecik2 lagi..
tapi sekarang dia dah takmau dah..mungkin dah jemu..
+ geli katanya..hee~

in advance selamat berhari minggu..apa plan aktiviti weekend ?...plan baeeek punya..he~


19 comments:

eima said...

smlm ade checkup kat spital ..fahim pun sebuk suruh bubuh duit... hahaha

tp aku tak layan kak ... mahai RM1 = 3 minit

Lelaki Ini said...

suke urut kat sitU!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..mcm org jer tgk Arif duduk kat kursi tu..

*Selamat berhujung minggu juga Eina.. ^_^

::NureeN:: said...

hehehe... sama mcm ellesya.. tp x der yg urut bdn ni ellesya suka yg kaki & betis tue.. siap tekan sndri lagi..
kira ariff bleh thn la tue massage2 g2.. bdk2 x suka sgt kan..

Rizziela said...

Memang best bila badan letih2 dapat massage kan :D tp kadang2 segan gak sebab orang ramai dok tengok

Izan Ishak said...

hehehe...arif yg comel n hensem. like father like son... :)

Unaizah a.k.a unai said...

saya pun tak penah try... malu arr org tengok.. hahaha..

eB ezrin said...

eB kena wat 2 x ;p

hajarus said...

hjr bese jg urut kat kusi tu time lunch hour ngan mber2 opis... heee... ;d

dinor's family said...

xgeli ke ayip...klu xdak rasa nak guna..la ada kat rmh tbiar je...dah jemu...hu....harap suma planing weekend bjln lancar....;P

Mamamya said...

lia x penah cuba...selalu baba firas je yg duduk kat situ... :) wahhh..da ada plan utk weekend ni...apa lah agaknya tu..? klu iena dekat blh jemput dtg umah...esok b'day damya... :)

maszmadi said...

like father like son..... hehe

|| NaFiRaa || said...

teringin jugak naik mende tuh.. tapi bila tgk caj yg dikenakan trus x jadik.. mahal.. baik suh hubby urut..kikikiki

MamaYatie said...

segan nak terai...eh, alif tak sakit badan ker?bukan ke kuat jugak 'dia' massage..

Salina@IbuAqil said...

ok le mama dia x takut.. kalo Aqil dia yg melalak tgk ayah dia duk kerusi tu.. ntah apa dia risokan nya ntah..

~~*Lady Salwa*~~ said...

teringin gak nak try... tak pernah try urut guna kerusi ni lagi...

happy weekend buat akak jugak...

**sal dah kembali berblogging... kalau rajin singgah la blog baru sal ye... hehe

http://wanitake71.blogspot.com/

ADEEYA said...

Huhuhu my daddy pun suka duduk urut :| naik letih nk tunggu

haslina said...

belum pernah cuba lagi.
tp tadi ada tgk seorang perempuan guna kerusi tu.
tgk dr gaya dia, nampak macam best betul dia diurut.

MrS. F!zA said...

hihi yelah kan arif..bila urut tu geli2 syiokkk