About

Thursday, October 20, 2011

.: biLa aGakNya naK aKtiF baLik..hu ~ :.

Imbas kembali…setahun yang lalu…
20 10 2010…………………

Tarikhnya tertera seperti ini,

Apa kaitan?

Hee~ itu blog contest mama..
1st time anjurkan contest..
Dan time tu, memang sangat gigih dan giat betul join contest or GiveAway..
Ada jugak la pencapaian yang diperlolehi..hasil dari Contest & GA..
(glamer jap arif time tu..glamer kt blog contest mama lah..hee)

Tapi suatu ketika..jadi malas dan sampai sekarang..
Langsung tak aktif dah..
Niat dan hati nak join tu ada la sket2..tapi mungkin kekangan masa kot..
(tapi dulu, kekangan masa pun, still mencari anisiatif tuk join..he)

Agak2 bila la mama nak aktif bercontest balik ye..?
Herm…ntah… tak ada jawapan..
Apapun, walaupun tak aktif dalam arena contest tu..
Tapi still aktif dalam menulis catatan diari harian kt blog personal ni.. ^_^

Seb baik mood ni tak lari jauh walaupun halangannya tetap ada..
Halangan kekangan masa dan faktor persekitaran..
Huu~


15 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun lama dah tak join mana2 contest..smlm jer dtg rajin utk join contest..blog contest pun dah terabai..skrg dah privatekan dh..jarang sgt buka..^_^

Yg penting blog personal arif ni hari2 updatekan eina.. ;)

wan sujaihah said...

tu la kak.. bila time2 mengandung ni...hai dugaan [aling tak best...dugaan MENGANDUNG...HU HU HU.

wan doakan akak selamat ye

fieda said...

skrg musim contest dan ga pun dah suram...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

samalah jue pun lama tak join contest....mood contest kelaut terus

@e_da said...

huhu samala sy dah lama stop bercontest

ct rahani said...

sy lak ikut mood.. ader masa suka gak join contest.. selalunya memang jarang la.. hehe..

dinor's family said...

xpnh join langsung....niat tu ada...tp masa xdo la....

hyazz said...

itu la kan...hrrmmm..kite yg tak mengandung ni pon dah agak malas dah sikit nak menulis...apatah lagi bercontest...huhuhu

haslina said...

x pernah buat contest lagi. namun mmg ada keinginan.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pelan2 kayuh mama..
its ok.. =)

::NureeN:: said...

kita sama.. mood terbang ja nk msk contest ni.. ntah bila nk patah balik..

|| NaFiRaa || said...

zura pon dh lama x joint GA atau contest.. masa terlalu mencemburui kita kan~

LYAfrina said...

sma la dgn lya..dh krg skit mood bcontest,,, frustttt... hadiah y lya menang..ada 2 pgnjur..smpai skarang x bg lg... dulu kta sibuk.. skarang snyap trus.. mls la nk mtk2.. kalo dia amanah..dia bg.. x ksh cpt @ lmbt

MrS. F!zA said...

org pregnant nk menulis pon kdg ikut mood..ni kan nk join kontes..agknya kalo sy pregnant nti blog ni trus sunyi sepi kot..hahaha

Nad @ MamaZakwan said...

sama la kite kak eina... ;)