About

Wednesday, October 19, 2011

.: beLum seMpat Nak ceRita2 :.

Salam hari Rabu..
badan penat je rasa..
rasa nak tido setido2nye..
macam tak cukup tido je..biasalah si ibu mengandung..
rehat nak kena cukup, tak cukup sikit..
badan lemah je rasa..huu~

today dah kena kerja, walaupun Family in law still kt umah..
diorang balik Johor kejap lagi, around 10 am gitu plannya..
SIL tinggal sini, tunggu sampai raya Haji, blk Johor sesama..
cuti raya cuma 3 hari..sempat balik Johor je la..Kedah jauh sangat tuk cuti yang cuma 3 hari..hu~
best la dak arif tu..ada kawan kt umah sepanjang hampir sebulan ni ^_^

herm..nak stori mori pasal agenda Konvo dan Jalan2 semalam..
belum ada kesempatan la..
just bebelan biasa di pagi Wordless Wednesday ni..he~

k, stop membebel..
semalam tak best tak dpt jln2 umah kengkwn kan..huu~
hope ada ksempatan hari ni..harap2lah..

n3 tanpa piccas mcm tak lengkap je..
so, tempek jelah saki baki piccas lama..
si abah melayan si anak bermain bunga api dr tingkat 14..hahaha..bahaya! =P

di bulan syawal yg lalu..hu~





Selamat bersarapan dan selamat bertugas~

9 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

syoknye dia main bunga api.. ;)

LYAfrina said...

sukernyer dia main bunga api.. klo asya suka main bunga api besi tu.. tp y tu, lps main kna buang dlm air trus.. kan bhaye..

~Siti Hajar~ said...

Tu dia Ayep main bunga api di tingkat 14...cayalahhh...

Jiran xmarah ke? ke jiran pun join skli...ekekekek

Zue AnnaLeeya said...

haishhhh... baru ader gambo ayep main bunga api??? hehehe....

akak pon cuti raya aji 3 hari jgk...
tp sib baik kg dekat2 jerk...
pagi sini, ptg sana... eheheh....

nieda said...

betul...ibu mengandung kena rehat yg cukup

eB ezrin said...

tc yer... bunger api kami pn blom abes men ;p

haslina said...

wah main bunga api.
mesti seronok punya kan.

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, main bunga api sampai berasap....

Berani kan arif... Faris kalo suruh pegang bunga api yang belum cucuh pun dah takut...

Tambah dah cucuh api, tengok budak2 lain main dari jauh je la... herm...

Ni kes sebab last year masa kat kampung sedara mara belah husband sal dok main mercun, meletup kuat sangat. Masa tu faris ada dekat2 situ... terus cam fobia dia ngan bunga api & mercun lepas tu... huhu

Salina@IbuAqil said...

Syioknya dia men bunga api!!! TC mama.. ;)