About

Thursday, October 6, 2011

.: aWekS ARIF?..ngee .. :.

Salam Khamis... happy2 sebab dah hari khamis..hee~

upss tajuk je gempak..
padahal takde mende pun..
cuma masa nak transfer pic..terkandung pulak piccas budak comel lagi kiut ni..
so, sebab dia gegirl cakap aaa aweks arif..hee~

"apa la mama ni, asal gegirl je cakap awek arif, jatuh aa saham arif, kalau gegirl lain baca ni...".. arif said =P
semua piccas di bawah taken by abahnye..
ada majlis open house anjuran unit abah..
buat weekdays, so mama tak join..lagipun time tu mama MC tak sihat lepak kt umah..
abah lak buat kerja belakang tabir..
belakang2 tabir pun sempat menyenap..
menyenap gambar anak dara orang plak.tu..

see anak dara comel yang dimaksudkan.. ^_^
anak kawan abah ~
~ terselit plak pic dak arif kat sebelah..hee~ sesuka hati mama je nak padankan eh..ngee..
bertambah kiut bila wat mulut gitu...comel~
kerja belakang tabir lagi penat katanya..
dah gaya orang dapur dah..hee~
dah sikit2 je tempek..
ini pun lupa nak mintak izin nak tempek kt bloh..heeee~ buleh je ye si abah.. =P

dan pic l0mang...aiyaiyai...terus terliur plak..hu~


Sekian ^_^

15 comments:

eima said...

meriah betui majlis raya ek...

Sidratul Muntaha said...

wah daging!
gulp!
ngences la aku!
adoii!!

Gieyana said...

comeyy awek Arif..lebey kurang sm jer mukanya..budak2 kalau wt aksi muka cmna pon tetap nmpak comey kan...

Meriah majlis raya tue...mmg penat jd owg blkg tabir..perghhh!

wan sujaihah said...

lama saya tak layan blog ni...rasanyer laindah buka arif..nampak bujang la kak...mantain hensome..tgh mama la kan

ader aweks ek...cepat la mama dia dpt menantu :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dua2 comel & kiut..sepadan.. ^_^

mrs.spicy said...

huhu..cute jer buat mulut mcmtu

dinor's family said...

hu...tringin la nak mkn lemang....rajin abah nolong blkg tabir...

happy sgt sbb komen kat blog aku dah bleh tapis ....ari ni n smlm ada lg dia dok komen2 negatif..nasib leh tapis lu...gaya ayat mcm dia tu pompuan la....

maszmadi said...

wah makan2 bestnyer.....

Rizziela said...

Gambar yg last tu paling tak tertahan

Mamamya said...

waa...kiutnya aweks ariff...esok2 klu arif da bujang mesti dia senyum2 klu baca n3 ni kan...hehheee....

Fieza79 said...

wuhhh sedap nya hat bakor2 tuh...terliur..!

owhh tu la aweks Arif..hehee kiut..!

LYAfrina said...

waa... arif tinggal mama kt rmh... g dating dgn awek yer...

ct rahani said...

cutenya aweks arif.. :)

waaa nmpak lemang.. sedapnya lahai..

Yana Kama said...

comel je Ariff cakap macam tu hehee

Aleyn said...

Wah...berBBQ time raya lagi...kelllasss