About

Wednesday, September 28, 2011

.: worDLess : saMpai Sekarang taKut nek ni..huu~ :.

Salam hari rabu..
wordless eh today..
so, meh tempek je pic ni..
sebelum tu, nak kasitau..hari ni terpaksa mama EL la pulak..
sihat dah sihat..tapi ibu pengasuh arif pulak, demam kuat katanya..
so, no choice..si mama kena coti..
coti tanpa gaji loor..sadis..
dah la checkup perut ni berderet lagi appointment nye..
huu~ pengorbanan...coti tahun dah habes dah...hukhuk..

ok, berbalik pada tajuk..
Wordless wednesday today..hee~

Ntah apa ke haaeee' nye abang long sorang ni..
nama je boy..
tapi sangat takuuuuuuuuuuut naik menan ni..ngee..
apa daa...



hahaha..bersungguh nak nangis tu..ngee..
lokasi : checkers taman sri sentosa

tapi ok what...jimat duit mama kan..hee~
daripada suka naik better tak suka naik..hee~

22 comments:

Ena said...

hehehe..

kelakar pulak arif ni..

kalo anak2 ena dari jauh dah berlari2 menuju ke arah menan gini.. huhuhu

LYAfrina said...

huhu.lya pon skarang dh unpaid leave.. cuti tahunan dah habis sbb byk ct g spital la..

hehe..jimat la duit..asya lak nangis time angkat tu... nmpak j kalo x naik..x sah.

shila said...

tengok aksi arif... ingat gelagat anak shila yg pertama... agaknya anak sulung ni kan manja... so semua penakut... tapi bila dapat adik no2 pun boy... barulah lasak sket... tapi adiknya memanglah lagi berani...n aktif... macam tu lah hazim dulu kalau naik ini... tapi adiknya menagis nak naik pulak...hehhe

dinor's family said...

ayip kanak2 bhemah ni..;)

Mamamya said...

setuju dgn iena...dr arif suka main lg elok lah klu dia x suka nak naik..klu x haduiiii...mmg nak kene sentiasa standby duit 50sen kat dalam wallet sbb anak2 pantang nampak menan ni..asyik lah nak naik..x padan dah besar n dah sekolah...sabo je lah....tp sesekali layankan juga...sian kat anak2 kan....kira hiburan utk mereka ni... :) (mama always x sampai hati bila tgk anak2 menangis....)

ct rahani said...

abg long gayat kot.. tu yg x suka naik.. kalau aidil pantang nampak nih msti mntak duit 50 sen ngan ibunya.. huhu..

::NureeN:: said...

knape ya eina... dr kecik smpi skrg ariff takuuuuttt sgt naik menan ni.. klau ellesya pergghhhh susah gak nk pujuk turun.. ehhee

Nad @ MamaZakwan said...

lawak la arif ni, hehe
tapi btul gak...save duit mak pak
tak macam zakwan! =p

mummy_ayu said...

Iris dulu pun takut gak, tapis ekarang...dia pun sama naik..sampai jer kat area mainan mcm nie..dia yang minta duit dulu..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang jimat mama n abah dia..

mamashikin said...

dia takut sb mainan tu gerak2 kot..hehe..
tp untung juga, klu g supermarket takyah nk meluru kat benda ni kan..jimat duet..

Fieza79 said...

kalo anak fieza nak je naik berkali kali...Arif tanak pulak..tkpe2 bagus jimat duit nye..hehe~

tiap kali check up app. eina kena amik cuti ke...lorr syg cuti..tp apa nk buat kan pengorbanan..!

hyazz said...

jimat duit mak nak oiii

MrS. F!zA said...

la hai..arif takut ke..seronok lah naik ni..fiza tk pnh kasi darwisy lg..dia sbb suka naik2 keta menan ni..kalo ajar takut pantang jumpa plk..hihi

|| NaFiRaa || said...

untunglah kalo takut nak naik.. my anis pantang nampak menan nih.. mesti nak naik! sekali round pon jadik laaa..

eima said...

hahaha tak penah lagi ade budak yg takut naik mend etu ... semua budak suka ...tp fahim skrg dah besar mende tu die dah tak pandang

eB ezrin said...

samer ar aerish.
x leh onkan.. hu3

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..samalah ngan Qis ni..sampai skrg takut naik mendaalah ni..jimat duit.. ^_^

e.l.i.z.@ said...

hihiihih tu br benda alah yg kecik tu..cer letak atas roller coaster :P

mama rifQy said...

haahahaa.takut ye..Iqy ponn..kalo bende tuh nak bunyi2..die ok je..kalo start ntanyi mmg die tak moo..jimat jugakk!!

Salina@IbuAqil said...

alololo ciannya dia.. gayat kot.. ;)

MamaYatie said...

sama la kita eina, kalo cuti UL ler.
nape takut abg long? agaknya masa pest time dia naik benda alah tu gerak laju2,dia jadi fobia..huhu