About

Tuesday, September 27, 2011

.: CiTer OpeN hOuse BaLai :.

salam hari selasa..
ohho...mood swing swing...
MC today..
semalam lagi..datang kerja half day..kepala tingtong..
awal pagi semalam, dh bersin2 ..sakit tekak dan batuk2..

sudahnya pergi kerja jugak..then, kepala swing2x..
terus ajak abah g klinik..
dan MC jelah...daripada dok opis..tapi mood nak berbaring je rasa..
balik umah terus hanyut...seb baik dak arif pun mengantuk sama..so sama2 hanyut ketiduran..

today, feeling not very weel lagi..
better rest kt umah je..huu~

cerita lama..
Open house @ Balai..
Sabtu - 110911 - bertempat di IPPD Kota Damansara

posing sebelum keluar..hee~
sempat snap sikit2..sogan..
Menu paling mama suka - Laksa Utara...hahaha...



Balik dari sana..
ke Berek Polis @Shah Alam..
tawaf 4,5 buah umah kengkawan abah..
penat si mama mendaki tangga dengan perut penuh berisi..
sampai umah last, minum air je..
lewat petang sampai umah semula..huu~

next :
Malam Jumaat lalu - 220911 - IPPD Petaling Jaya





mama yang semakin membulat, sebab mood makan berganda2..hee~
Alhamdulillah dh habis semua alahan ^_^

paling teringat - ada sorang kakak ni, mai dok sebelah mama..
pelawa makan sate..mama tengok dalam pinggan dia..dalam 20-30 cucuk sate..
heran jugak mama, larat ke dia makan? tertanya2 dalam hatilah..

sekali, dengan selamber je dia bukak beg sandang dia, bukak plastik, isi sate2 tu sume masuk beg..
ngee..selamber je kan..
rasanya orang luar..sebab lain benor dressing..bersuar jeans n bert-shirt sempoi..
bawak beg sandang..

sekali time dah nak balik..
nampak si kakak tu, tengah tunggu bas..sah lah orang luar tu..
Open house macam tu..selamber dia jelah masuk ke kawasan balai..hee~
macam2 kerenah manusia..^_^

masih ada cerita open house dan makan2..
next citer lagi..

20 comments:

mamaNoriz said...

temnpat sya pun uat open house terbuka tpi bukan balai, pakai khemah je...

seronok kan bergaul ramai2..

btw, salam kenal :)

::NureeN:: said...

x der ke open house yg nk jemput nureen.. teringin nk g hehhehe ;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

segaknya abg Long lengkap berbaju melayu... ;)

*hehe..klakar plak akak tu ye..siap tapau bawa blk..dia tgk byk sgt kut mknan.. ;)

Ina Hashim said...

akak sll g IPPD PJ tu sbb family sis in law tgal kt situ(kuarters)

eima said...

o0o abah polis ek ....

mummy_ayu said...

encem la abg long lengkap berbaju melayu..Ian ..1st day je la pakai baju melayu...

Rizziela said...

masih ada lagi kan ornag2 mcm tu...

janji dapat makan free ek

zaidah said...

muka tak malu betul kaka tu kan...dah lah tak dijemput pastu siap tapau plak tu.....

dinor's family said...

wah tiap tahun g open house balai ye....aku satu pun xleh g krj xdak cuti sabtu ahad rugi2...ari ni ada memeber buat tp ijat demam pulak...

~aSHa~ said...

seronoknye beropen house/opis dan sbgnye...ehehehee

haslina said...

alhamdulilah sudah selera makan.
mmg puas hati dapat makan kan bila time pregnant nie.

take care ye eina.

ct rahani said...

mmg akak & laksa x dpt dipisahkan.. hikss..

encem abg long berbaju melayu..

Mamamya said...

lia masih ada 1g open house 1hb ni...iskhhh...t'kedu baca kisah kakak yg sambar sate 30 cucuk tuh....aduyai...mmg mcm2 org skrg...klu lia ler x t'gamak nak buat cenggitu....hurmmmm....

hyazz said...

la...selamba badak nye dia..tak malu ek..ekekek...
suker bile de open house...

LYAfrina said...

get well soon eina...

hehe2... akak tu siap tapau tu.. ya ampun.malunyer kalo nk wak g2.. hik3

Ena said...

WAHHHHHHH..

ena kali ni tak banyak amik pic la.. p majlis raya ofis pun amik bbrp ketul je tu pun gambo ntah apa2.. gambo makanan memg tak de rasanya.. huhu

Salina@IbuAqil said...

inapun EL lg arini.. Semlm EL aqil demam le mama.. ;(

eB ezrin said...

comeinyer arif :)

hakak CNN said...

hishh macam-macam org aderkan..tak malu haper..ishhh..

kiter pon suker laksa utaraaa..sodapppp...

Fieza79 said...

hee sape la tu tatau malu betui...siap tapau..uishh mcm tak penah jumpa sate je...huhuu!