About

Friday, September 9, 2011

.: baLance piccas raYa..canDid2x :.

Penutup cerita 1 Syawal..
eh ada lagi, ingat dah habis..hee~
piccas saki baki je..
saja mengabadikan di sini..

sikit2 jer..





cuma wajah mereka..
mama interframe atas sekali je..hee~

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU..
banyak ke agenda menghadiri 'open house'?..
mama takde jemputan pun, tapi maybe ke rumah sedara abah yang ada di sekitar KL ni..

kalau ada kesempatan..Insyaallah.. ^_^

14 comments:

eB ezrin said...

balance pn lawa la.. suker3 :)

Fieza79 said...

eina..nape gamba mu takde...nak tgk perut heheee...

tgu la nanti ada la tu undangan open house...

Salina@IbuAqil said...

Wajah kesayangan si bonda.. Hehehehe harus tepek disini.. ;)

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. saya pon intai2 gambar eina jugak.. kekeke.. nak tengok perut..

LYAfrina said...

kiut j adegan romantis arif tu:-)

CIK JATT said...

gambar anak2 penyeri hati:)
cantik hijau ni akak. tak pernah try lagik

eima said...

WV#### tu keta raya sape tuhhhh

hajarus said...

beso2 pic mamalieyna... puas + suker hjr tengok...

MrS. F!zA said...

kita pon baru je 1 jmputan kak..hihi..tp yg tk bestnya belum hbis syawal dh kena gi kursus mggu dpn..sob sob..

akak tk nmpk mcm pregnant pon..agknya sbb pakai jubah kot..

Iela Fazielah said...

ala kiutnyer arif....dgn capal dia...

ct rahani said...

berseri2 je muka ibu ngandung nih.. hehe..

dak arif mcm biasa la.. menten encem.. :p

maszmadi said...

erm..... encem boy dah pandai posing ngan baju raya yerk.. so sweet..

Mamamya said...

abg long yg maintain hemsem... iena..mcm b'kenan lah kaler baju iena n family tahun ni....bila byk kali tgk rasa mcm nak ambik tema kaler ni tahun depan..huuuu.....cantik!!

~aSHa~ said...

selamat berhujung minggu....
wah makin hensem abg arif berbaju melayu dan bersamping...

duk umah je ujung minggu ni...takde apa nak buat