About

Tuesday, September 6, 2011

.: Arif dan sePupuNya di PaGi raYa :.

Salam Syawal..

this year beraya di Pontian Johor..keluarga mertua..
sebelah sana, arif cuma ada 2 orang sepupu..
so, tak la semeriah sebelah Kedah...arif ada 18 orang sepupu (if berkumpul semua)

Apapun, raya tetap meriah pada kanak2 riang ni if dapat bersama..
layan jerlah snap2..pagi raya mereka..
awal2 baru lepas bersiap, sempat la snap2..
sementara si bapak2 pergi solat sunat raya kan..


Arif - Kak Nana





Kak Caca~
Arif dan Kak Caca, arif lebih muda setahun..tapi biasalah Boy kan..lebih tinggi dr girl..hee~
budak-budak comel.. ^_^

~ haih pepagi raya dah termenung jauh nampak mamat sowang ni..hikhik.. ^_^

16 comments:

eima said...

temenung jauh la tuh ... tringat tok kedah kot...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cutenye budak2 ni..

mmgla mek na..if sy pon sama..balik kg hubby rafiq tak ramai kawan sbb sepupu2 skit je..if balik ganu..mmg tak muat umah la penuh ngan depa..cucu mak sy dah nak masuk 47 org hehehe

LYAfrina said...

arif cam malu2 jer nk bgambar dgn sepupu dia... mmg kalo ramai ank buah, msti riuh & sgt2 meriahkan..

Mamamya said...

sukanya tgk pic arig yg no.2 tu..ada gaya mcm modelbau melayu lah... :) comel lak tgk gmbo arif n kak nana ni....esok klu dia org dah besar tgk gmbo ni mesti malu2 kucing kan...heheeeeeee....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel2 ketiga2nye.. ^_^
Arif termenug jauh..teringatkan sape tu?? ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel2 ketiga2nye.. ^_^
Arif Termenung jauh..teringatkan sape tu?? ;)

eB ezrin said...

ehem2 dh janji srg cincin yer? :)
ampun & maaf dipinta dari TLF :)

::NureeN:: said...

nmpk sebaya jerr..
eina, tanya cikit, semenjak eina preggy ni arif manja lain cikit x?? hehehe ;p

ieda said...

cutenya budak2 tu dik .. siap bertudung :) pandai posing2 .. arif tu malu2 pula :)

Rizziela said...

suasana akan menjadi meriah bila budak2 ramai & happy kan

MamaYatie said...

eh eh..tiba2 nampak abg long mcm dah besar jerk..heheee

encem boy!

~Siti Hajar~ said...

comelnyer kakak nana & caca pakai tudung, ayep lbh rapat dgn sapa yer?

Ayep menung jauh sbb xde geng hero kat kg kot? hehe

eim said...

arif macam malu2 je bergambar ngan sepupu dia ,lama tak jumpa ke..tapi yg picture last tu amboi temenuh jauh dok pikir apalah tu...

MrS. F!zA said...

selamat hari raya kak.. wah mna termenung ni arif..igt kt awek ye..hihi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai.. encemnyer arif..
manyak tak leh angpow ni.. hihihi

Salina@IbuAqil said...

humboi! humboi! anak teruna sorang ni.. awat tengok je kuih tu.. makan ler.. ;)