About

Friday, September 30, 2011

.: aGenDa saBtu lalu :.

Salam Hari Jumaat..

sebelum cerita basi, meh abadikan jelah ye..

program sabtu lalu..
keluar rumah around 10.30am..destinasi Rawang..ada majlis Besday Party bersambung dengan Open House sekali..officemate punya majlis..

seronoknye majlis besday party yang happening..
paling best lagi..ada menu laksa utara jugak..mana2 pergi majlis makan2 sure laksa dicarinya..hee~
laksa memang paling besttttttttt..ngee..

sempat snap gambo curik2 je..
tuan rumah bz la..hee~


dak arif je tak happening sangat..takde kawan..huu~
tengahari sket, dah puas makan..bertolak ke Nilai pulak..

agenda : melawat kawasan..hee~
Rumah contoh di Nilai 3..
Insyaallah kalau ada rezki anak... berjayalah mama menunaikan 'Impian terbesar' mama yang satu itu..

untuk memiliki rumah bertapak tanah..hee ^_^..Insyaallah..
Aduhai..ada pulak mandor tak berbaju di situ..sama sibuk melawat tapak..ngee..
bestnye kalau dapat umah corner lot gini...besar padang tu..hee~ beranganlah..=P

p/s semoga dipermudahkan segala urusan..Amin..

24 comments:

CIK JATT said...

syoknya ada rumah atas tanah kan. sekarang ni kitorang atas angin jer

Mamamya said...

insya'allah iena.....mudah2an impian tu akan t'capai...lia pun tgh dlm proses jual rumah lama yg kat PD n nak beli kat kota tinggi....terus stay kat sini klu en.suami posting pun mungkin lia x ikut....dia lah yg kene balik every weekend sbb anak2 dah sekolah ni rasa kesian kat dia org klu asyik b'tukar2 sek...nak serasi dgn cikgu2 n kawan2 bukan mudah....

Anonymous said...

Salam Mamalieyana..Sy Aisyah silent reader..sy memang tgah cr umah utk dijual di nilai sbb sy pun baru setahun keja di nilai..tp sy tak tahu pulak ade rumah dlm pmbinaan di nilai 3..bole mamalieyna emel kan kat sy alamat rumah contoh tu? sy nak pegi tengok..terima kasih sngat2 kalau emel kat saya..emel sy SaniEcha@yahoo.com..thanks a lot..

::NureeN:: said...

InsyaALLAH... dpt jugak eina nak umah atas tanah kan ;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

InsyaAllah, mudah2an dipermudahkan segala urusan...

~Siti Hajar~ said...

IsyaAllah ada la rezeki tu nti..

Makan la laksa puas2 na, nti dah bsalin kn pantang laksa yer..hehe

Alamak mandor seksi mlawat tapak la, kang takut semua pkerja kat ctu...hehe

Nad @ MamaZakwan said...

yeay, dh dpt agak dh..hehe..
so, nnt umah tu utk duduk ke?
takkan sewa plak kot kan?
ye la, kalu memandangkan kak eina n hubby keje kt area kl..

terasa cam nak beli umah landed gak ..huhu! yg ada skrg ni umah tggi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye bila ada rumah atas tanah..senangkan..Moga dipermudahkan urusannya..

CuppyCakeMommy said...

Educational Toys promotion at my blog now..come and cekidout the fun!

or add us in fb
intelligent.toys@yahoo.com

nieda said...

insyaallah ada rezeki tu

Iela Fazielah said...

insyaallah... rezeki anak.....

ct rahani said...

InsyaAllah ader rezeki utk akak.. semoga impian akak tercapai.. amin..

|| NaFiRaa || said...

aminnn.. moga dipermudahkan..

Lee-Yan-Naa said...

Insyaallah..exitednye bila tengok orang da beli rumah :D

dinor's family said...

klu dah rezeki xkemana...senang hati kita adik bradik dah ada rmh bwh dah masing..tinggal paksu mad ja..harap dia ada plan nak dok kg.....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

moga impian mu tercapai mek na...:-)

Salina@IbuAqil said...

betul la mama, dapat coner lot puas hati sgt kn.. x mampu lg.. ;(

NzA said...

InsyaAllah, adalah rezeki tu eina....rezeki anak2.

MamaYatie said...

bercita2 juga nak ada umah atas tanah...semoga impian kita tercapai la hendaknya...amin

~aSHa~ said...

syoknye dapat duk umah sendiri

asha dah beli umah..tapi tak dpt duk umah sendiri...sbb pindah tempat keje aritu....tak sempat merasa duk umah sendiri lg...terpaksa sewakan...

~aSHa~ said...

semoga dipermudahkan urusan yerk...
maybe rezeki anak kedua ni kan

shila said...

doa2kan sdapatlah dok kat rumah atas tanah... moga dipermudahkan semua...

mummy_ayu said...

AMIN..semoga tercapai impian nie..rezeki baby kan..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

leh berjiran dgn sharil, kita planning nak beli second car ni, al maklumlah dah dapat lesen leh bawak kete, leh pi keje sendiri,