About

Monday, September 19, 2011

.: aduuH takdaN ni..temPek duLu sTok Lama ni.. :.

Salam Syawal ke 21 yang Ceria..^_^

Ceria ke selepas cuti2 3 hari ni..?..hee~
nama je cuti kan, tp full aktiviti gitu..
takdan nak stori mori pasal aktiviti weekend semalam..
piccas tak sempat nak edit2 lagi..
so, meh tempek2 stok piccas lama ni..

stok gambo snap2 masa baju melayu ni baru siap berjahit..
tak sabo nak tengok anak melaram..
so,suruh dia pakai, mama snap2..ngee..
model tak berbayar ni..layan jer...hehe..






macam2 la si abang long..

p/s jumaat dan sabtu sesi menerima tetamu berkunjung ke rumah..ahad, sesi berkunjung ke rumah kenalan..apapun motif nya tetap sama..sesi makan dan makan..senak perut..hu~ ^_^

8 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..comelnye abg long lengkap berbaju melayu..manis sungguh senyuman dia.. ;)

mama rifQy said...

wahh..bukan main hepi lagi si abg long ni bergambar ye!!

::NureeN:: said...

bergaya abg long berbaju melayu.. eina rajin msk la contest ni..

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/09/gaya-si-comel-berhari-raya-2011.html

LYAfrina said...

comel:-)

pndai posing2 ni

mummy_ayu said...

encem2 ...
Ayu plak banyak sgt nak diciter sampai kena list..
:-)

eima said...

sronok kan bln raya nih .. asek mkn free je sabtu ahad ... pastu rileks je kat umah tak yh masak pepe ... nikmat2

nieda said...

cuti lama ni mmg aktiviti mkn perkara wajib

hajarus said...

aduhai encemnyer... hajar paling sker tengok pic arif yg no 3 & 7 tu... kiut la arif wat gaye camtu...