About

Monday, August 22, 2011

.: SeLamat PaGi..AlhamDulillah.. :.

Salam bersua kembali..
yuhuuu kembali bersiaran..
macam lama giler tak jengok ke sini..

walhal baru berapa hari kan..hee~
sampai KL dari Kedah lewat petang semalam..
ada broadband kt umah, tapi tulah badan tak bape best lak nak layan tenet after balik dr kampung kan..

Alhamdulillah sejak kt kampung, selera Alhamdulillah..
siap bertambah nasi time berbuka..^_^
petanda baik tuk naikkan berat badan before jumpa Doktor khamis ni..hee~

dan Alhamdulillah..tak ada lagi mabuk2 dan rasa nak muntah..
Alhamdulillah suka sangat2...

yang penting selera makin ada..
tak macam sebelum2 ni..

ok membebel sket pepagi ni..
aktiviti di kampung?
herm..hujan lebat la petang2..
tak sempat beraktiviti pun..

ber aktiviti masak2 jerlah..hu~
apapun best kt kampung..tengah musim padi menguning..cantik pemandangan ^_^

k, tu je stop jap sini..

Salam Ramadhan ke-22

13 comments:

♥ mamaQASrina ♥ said...

alhamdulilah..dh mula lalu makan..!~♥

Nens Collection said...

semoga diberi kesihatan yg baik..;)

eima said...

o0o padi dah masak ek ...
mesti cantek kan .. tak sabo nk balik kg gak ni ... nk mkn ketupat palas ... ngan serunding ikan bilis + gulai daging...

dinor's family said...

alhamdulillah dah selamat pg blk kg....minggu dpn giliran kami pulak blk rmh mak.....xsabar rasanya pesipan raya suma dah beres alhamdullah ada rezeki anak...dpt gak bonos leh blanja lbh sikit raya ni....he.....

alimaz kembara terasing said...

raya ni tak balik kampung ke.... awai balik kampung...

Lelord said...

bestkan balik kampung...pehhh tak sabar ni menghitung hari jek

Fieza79 said...

alamak..awai nya blk kg...huuu jeles2...

nanti snap la pemandngan padi menguning tu...fieza ni xcited sgt kalau jumpa sawah padi...nama je dok kedah tapi jauh dari kawasan sawah padi...huuu

Ena said...

hope terus baik la pasni yeh.. :)

::NureeN:: said...

rindu blk kg la tue.. kan dah x alah sgt bila rindu dah melepas d kg.. bestkan blk kg.. ;) Alhamdulillah, makin bambam la eina pas ni.. utk bb jgk kan :)

haslina said...

seronokk da selera makan..kan.

wah padi tgh menguning.
best kan sebab dapat berpuasa dgn keluarga dikg.
;))

eB ezrin said...

pembawakan budak eh? :)

nieda said...

yeaa dah hilang mabuk2..petanda bagus ni. dulu pun nida dan kawan yang seangkatan preggy mmg alah teruk. Tapi bila balik kg terus hilang alah..pelikkan

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe dah lama tak buat entry pagi kak :)