About

Wednesday, August 31, 2011

.: SaLaM HaRi merDeka di 2 SyaWaL :.

MerDeka..MerDeka..MerDeka !!
Salam hari merdeka yang ke-54 tahun..

dan juga Selamat Hari Raya..
bersiaran malam di 2 Syawal..

Apa aktiviti hari ni?
huu~ cuma berada di rumah..
bersama my little boy, arif haidar..
lepak2..tengok tv..makan dan tidur..
alahai..boringnye..
2 Syawal macam ni je..

apapun Alhamdulillah..di 1 Syawal..
semuanya meriah..sempat beraya bersama family abah di Pontian Johor..
awal pagi tadi sampai semula ke KL ni..
dan si abah bertugas dari pagi tadi..dan maybe 24 hours bertugas, skrg tak balik lagi..huu~
so, memang di rumah saja hari ni..

Arif sekarang dah sleep, so mama layan le internet sekejap..
layan.........hee~

pic intro di pagi 1 Syawal ^_^
piccas berikutnya akan menyusul nanti2..



SALAM MERDEKA DAY DAN SELAMAT BERHARI RAYA BUAT SEMUA.....~

5 comments:

LYAfrina said...

selamat hari raya aidilfitri :-)

kiutnyer abg long :-)

Mamamya said...

selamat hari raya iena...comel ariff berbaju melayu n samping.....firas tahan sekejap jer pakai baju melayu pastu mengamuk sebab panas.... :)

Iela Fazielah said...

selama hr raya ina.... cutenyer gmbr bersalam...

~Siti Hajar~ said...

hencemnyer dua org hero eina ni, sedondon gitu, pic mamanyer mana?

Sy pun sama cam eina, 1 syawal je di kg, syawal kedua raya sendirian my hubby dah keja...huhu...tp raya harusku teruskan..haha

Aleyn said...

Salam Lebaran buat Mamalieyna sekeluarga!!!...