Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Tuesday, August 16, 2011

.: ResePi : AgaR-aGar OREO :.

saja mengabadikan resepi ni..
sebab ada yang bertanya kan..simple but nice untuk sajian pencuci mulut..
nak nak bulan puasa ni kan..hee~

selamat mencuba ^_^


Pembantu kecil yang sedia menemani masa mama masak memasak ni..hee..
see gigi dia, sedikit berbekas, hasil makan biskut Oreo..hee~
datang peel dia, suka pakai stoking dalam umah ..huu~

Selamat Bercuti esok untuk mereka-mereka yang berkenaan..hee~
Salam Nuzul Quran...

24 comments:

CIK JATT said...

nampak best nih. first time dengar agar2 oreo
my qis pun bila nampak socks jer, mesti nak pakai

nieda said...

huhu mcm best je resepi ni

MRS. K said...

wahh.. boleh try leh try nanti..
tu la kena kurangkan gula coz biskut tu pon dah manis

~Siti Hajar~ said...

menarik la eina agar2 oreo ni, nti nk buat la, kbetulan anak2 mmg suka biskut oreo nih..

mood memasak & mecuba resipi baru makin memuncak...ahaks!

Fieza79 said...

wowee..sedap..sedap! terliur dh ni tau...hurmm bln puasa kali ni fieza langsung tk buat apa2 eina..jadi malas sgt2...huhuu

lama tak jengah sini...mood ke laut nak berbelog bln puasa ni eina...

::NureeN:: said...

oreo faveret ellesya.. klau buat ni nanti ellesya kutip oreo jerr.. hehehhe...

ellesya pon suka pakai stokin dlm umah

dinor's family said...

mmg cantik ,menarik n sedap tau..bla2 bleh cuba gak ni,,

Zue AnnaLeeya said...

akakla yg bertanya itu... ehehhh...
okey... nnti akak try erk...

Cik Rose Cute said...

Nampak best jer...nak copy resepi la....boleh?

Baju Kurung Budak said...

Salam.
baru jer abis melantak biskut oreo semalam. Kena beli yang baru ni. nak try buat ni juga. [",]

mamashikin said...

terima kasih resepi ..nanti nak cuba buat..hehhe

mummy_ayu said...

rajinnya masak2..Ayu dah masuk time malas sekarang nie...

Iela Fazielah said...

mudah dan menarik..leh cuba nnt

MrS. F!zA said...

agr2 oreo ni kak iena punya sdri reka ke?tk biasa tgk..tp mcm menarik..cuma kita tk suka sgt agar2 milo..agak2 blh tukar tk perisa milo tu?hihihi

eB ezrin said...

wah3.. rajinnyer dier :)

Kyra said...

ranck la agar-agar ni
mau try la

Hanis Azla said...

tentu anank2 akak agar2 ni.. nnt boleh cuba resepi ni.. terima kasih yer.. comelnya anak bujang awak tu.. sweet aje senyuman dia..

Lady Salwa said...

Lama tak buat agar2... Kalau teringin nanti leh la cuba resepi ni...

**hehe... Faris dulu pun pernah la datang peel nak pakai stoking dalam rumah... sekarang suka dok pakai stoking kerja abahnya lak... hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

besttt.. kena cuba ni..
hehehe, sume terliur bulan pose nih..

maszmadi said...

haha, resepi agar2 baru, leh try for my lil Aisha, mesti dia suka..

eima said...

skrg mood memasak dah ke laut la...
tp waktu pas raya leh cuba kot... sbbc am senang je

♥SyilaSyira♥ said...

nampak sgt menarik..bilalah leh cuba agaknya

Anonymous said...

Τoday, I went to the beachfгont with my childгen.
I found a sea shell and gave it to mу 4 year old
daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear."
Shе put the shell to hег еar аnd scrеamеd.
Тheгe was a heгmіt сгab insіdе аnԁ іt pinched
her ear. Shе never wantѕ to go baсk!

LoL І κnow this is cοmpletelу
οff topic but I had tο tell someοne!


My homepagе http://Www.lakgsa.org/xe/?document_srl=27741&mid=Job

Anonymous said...

Whats up! I simply wish to give a huge thumbs
up for the great information you’ve gotten right here on this post.
I will be coming back to your blog for more soon.

Check out my web-site :: plastic surgery poland forum

Related Posts with Thumbnails