About

Friday, August 26, 2011

.: LasT berBuKa puaSa beRamai2 giNi :.

Salam Ramadhan ke-26..
alahai, pasti ramai yang dah mula bercuti dan start balik kampung kan..
mama?

abah dah tengok jadual tugasnya..
isnin masih bertugas..
cuma cuti di hari raya pertama..
raya kedua sudah mula bertugas semula..

so, balik kampung tak?
of coz..sempat la balik kejap..
malam raya bertolak ke Johor (family abah)
then, petang or malam raya kedua bertolak balik semula ke KL..
hu~ apa nak dikata..
janji dapat berpagi raya bersama keluarga pun dah cukup bersyukur..Alhamdulillah..

berbalik pada tajuk..
semalam unit abah ada buat acara berbuka puasa beramai2..
unitnya je, tak besar..makanan pun biasa2 aje..
tapi bila dah beramai2...rasa selera dan seronok jer..
kenyang Alhamdulillah..

sempat snap sikit..
sempat mama interframe sikit..
buat majlis kat tempat kerja jugak..luar bangunan lah..
simple but seronok..
tak ramai pun, dalam belas2 orang jer..
hu~ piccas kurang memuaskan..kelabu semacam jer..
mama di usia kandungan 22 weeks..
see..blur jugak..Arif sorang je budak semalam ni, lain, ada baby sorang..

majlis yang simple..saja buat suka2 katanya.. ^_^
itu jer...^_^

Insyaallah tahun depan pasti dapat buat lagi majlis seumpama ni..
yang pasti ahli keluarga mama bertambah lagi sorang waktu tu..hee~

SELAMAT BERCUTI BUAT SEMUA...HATI2 DI JALAN RAYA..SEMOGA SEMUANYA CERIA DI PAGI SYAWAL NANTI... ^_^

12 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hubby lily pun keja juga 1st raya tu..tp nasiblah hari tu dia keja mlm..so sempat jugalah pepagi raya tu bersalam2an..tu yg penting.. ;)

Ncemnye dak ayep berbaju melayu..^_^

Mamamya said...

btl tu iena...dapat balik sekejap pun jadilah kan....terasa juga kemeriahan hari raya...

tahun ni tema warna apa iena? tahun lps tema kita sama kan....kaler grey.

juliaakmal said...

selamat hari raya....

Zue AnnaLeeya said...

alahai rasa kejap jer eina dah peknen 22 mggu kan???

best jgk skali skala berbuka ramai2 gini...
eratkan lagik silaturrahim...

eB ezrin said...

sinple pn meriah :)
salam aidilfitri juga..:)

::NureeN:: said...

best2.. x pernah berbuka ramei2 gini..

k.imah dh nk blk kg tue.. ;p

~Siti Hajar~ said...

Jd la dpt raya sehari pun di kg, sy pun sama raya ke 2 hubby dah keja...huhu

majlis kecil2an tp meriah bila ramai2 ni..

maszmadi said...

bestnyer dapat berbuka reramai kan... meriah

Ena said...

syoknyer tau..
makin tak sabar nak balik ni.. nak nikmati berbuka & bersahur dengan family kat kg..

Selamat hari raya buat eian sekeluarga & maaf zahir batin ye..

nieda said...

rasa sedih je ramadhan dh hampir penghujung

NzA said...

alahai kesiannya ttp sekurg2nya smpt juga blk rayakan.....

selamat hari raya eina...

mummy_ayu said...

seronoknya berbuka ramai2...
selamat hari raya dear, maaf zahir batin kalu ada salah silap yer..