About

Tuesday, August 16, 2011

.: eH ..eH tak SaNgka..hee~ :.

Salam Ramadhan..

weeiii yeaa yeaa last kije la today..
esok sampai ahad cuti, balik kedah..lalala..^_^

balik kedah time bulan puasa ni, tak bermakna mama beraya kt Johor tahun ni..
si abah katanya kena bertugas this year..

take turn gitu, last year dpt cuti..
this year cannot..

tapi....
dalam usaha memohon utk bertugas di hari raya kedua
so, sempat la balik jap di hari raya pertama..
macam tahun 2009 yang lalu..
sempat beraya sehari di Johor..hu~

apa nak dikata, redha je..
walaupun penat
janji sempat berpagi raya di kampung..hu~

oooh berbalik pada tajuk..
tak sangka, tetiba ada terima kad raya tahun ni..
hikhik..dah lama giler tak dpt tau..
tup2 dapat pulak tahun ni..terharu...^_^

hee~
siapa yg rajin sgt antar kad ni?


yup....datangnya dari cha a.k.a HijauCantik tu..
rajin ch@ antar kad, comei pulak tulisannya..
thanks tau...atas ingatan tulus ikhlas..
sangat2 hargai...^_^

dan dapat jugak hadiah kecil dari kakakKu terchenta..
kak Mah a.k.a Dinors family..
tadaaa...

sesuai dengan kaler tema tahun ni..ijo...hee~
time kasih kak...^_^

p/s syioknye nak balik kampunggggggggggg....~

15 comments:

eima said...

nk kena reply tu kak .....

Hanis Azla said...

sure dah terasa kemeriahan raya bila dapat kad & brooch tu kan..

ejaMaria said...

dah start cuti... jeles nya... ;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

dh lama x pernah dpt kad raya..
Comel jer tulisan tu..kemas.. ;)

LYAfrina said...

lya.. thn ni sekeping pon x dpt kad.. ye la x mcm zaman dulu kan meriah dgn kad raya.. slalu tgu posmen dtg.. hehehe

Lelord said...

wahhh kad raya

ch@ said...

ahahaha tak perlu reply pun eima.
takde hal, bagi sesaja je. takde kerja. kalau raya Johor meh datang rumah kak.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah lama tak dpt kad raya..huhuhu

::NureeN:: said...

bestnyerr dpt kad, dh lama benorkan x dpt kad2 bagai.. cantik hadiah dr k.imah...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kita pun dapat gak...cha memang rajin..

~Siti Hajar~ said...

Blk kg ho ho ho blk kgggg...hati girang...hati2 memandu yer..

mai la singgah berbuka puasa d kulim...

hajarus said...

wuwuwu... rindunyer nak berbalas2 kat raye cam zaman2 sek dolu2...

dinor's family said...

terima kasih jugak sbb baju raya kami dah siap jahit dpt diskaun lg...hati2 mmandu...selamat bbuka posa ngan mak....raya kami pulak blk rmh mak.....syukur tiap2 tahun dpt cuti smggu braya d kedah...

nieda said...

bestnya..nieda dh lama x dpt kad raya

♥SyilaSyira♥ said...

kita pun dah dapat kad cha..tapi xbuat entry lagi...cantiknya keronsang tu...