About

Thursday, August 4, 2011

.: AlhamDuliLLah siHat haRi ni.. :.

salam hari khamis..
syoknye dh khamis..hee~
Alhamdulillah today sihat sepenuhnya nampak gaya..
semalam terpaksa miss pose..huu~
tapi today ok dah..pose tau..

dan best pulak today..
macam cepat masa berlalu..dah jam 2lebih la..lalala..hee~
today terasa cepat sebab, sebahagian dah hbs dlm bilik meeting..
kuar je, dah half day
then cuaca redup je kan..
tak terasa la sangat kehausan..

ulser dah reda 99%..tinggal 1% lagi..
bleh gitu..hee~

harap berpanjangan sihat macam ni..Aminn..

*rindu sama lappy..bayar broadband tak miss..tapi khidmatnya dah lama tak guna gara2 lappy rosak..tak ok lagi..kat opis, masa terhad nak berBW..hu~rindu my lappy...

*rindu nak tempek2 pic abang long jugak (cam lieya @mamamya cakap tu..hee)..tapi sayangnya mood nak menyenap takdo langsung..padahal byk perkara je dia buat..mama takde mood la yang..cek camera...tak de la pic baru..hu~ bila ntah nak mai aura menyenap lagi ni..hu~

apapun selamat berpuasa semua n selamat berbuka nanti ye..buntu nak makan apa..sebab selera belum mai..hu~

12 comments:

MyZone~theUn4given said...

cantik blog nih...:)
semoga kt sama2 beroleh kesihatan untuk menjalani ibadah puasa..peace..:)

zaidah said...

semoga kesihatan eina terus maintain hingga ke hujung kehamilan...

Izan Ishak said...

alhamdulillah eina dah sihat!

kat sini hujan je ni...

yelah...dah lama eina tak tepek2 gmbr kat sini~

♥ mamaQASrina ♥ said...

lama x jengah, harap kesihatan bertambah baik yer!!

mummy_ayu said...

alhamdulillah dah sihat..
semoga terus sihat....

hajarus said...

Alhamdulillah... smg kesihatan mamalieyna akan berpanjangan... Amin...

eima said...

balik krg jalan2 kat bazaar mana tau terbuka selera

Dilla Ady said...

sib baik da sihat da..takpe ponteng ade sebab buleh..hihhi

ZaNa aDieyZa said...

semoga sihat selalu!!

NzA said...

take care ye eina..moga bransur sihat.

alahai kesiannya...kalau lappy rosak rasa serba xkena....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

semoga diberikan kesihatan yg berterusan utk menjalani ibadah puasa.. ;)

mrs.spicy said...

abang long dah besar nampak dalam kereta haritu...