About

Wednesday, July 20, 2011

.: WW : auRa sNap GamBo maKin kuraNg ni..hu~ :.

ni je satu2nya pic yang ada for this week tuk ditempek..
incase kalau 1,2 hari ni..
mood nak snap gambo masih kureeng..huu~

ini pun stok lama..
masa ni, abang long masih nampak sihat and semangat..
sekarang, sedikit memanjang, kurang sket selera makan n minum susunya..
sebab utama itulah..sakit gusi..hu~cian dia ...

eh kata wordless kan..ngee..
layan je gambo..he~


Abang Long sedang enak menikmati nasi ayam @Giant Kinrara last2 friday ^_^

17 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bila ingat pasal tembak2 gambar ni..teringat ngandungkan rafiq..sy tak suka amek gambar mahupun amek gambar sendiri..mencik tatau nape huhuhu

eim said...

sedap je tengok dia makan

Bionic women said...

kak eina, semntara dia xnak susu ni, bagi fresh milk jer,,then letak dalam peti sejuk, dia sakit gusi kan..takut minum panas nnti berdarah lagi gusi dia. minum sejuk tu x bleeding kot.
Fresh milk bagus jugak, masa dhiya xnak susu tepung dulu, paed suggest bagi fresh milk dulu, then baru skit2 bagi susu tepung. asalkan dia amik susu, sebab dalam usia membesar ni dowang kena cukup kalsium supaya tulang dowang terbentuk dengan kuat. Then kalau x minum susu takut gigi pulak sakit nnti

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye tgk ayep mkn sup tu..
membuatkan aunty teringin nk mkn.. :)

mamashikin said...

wah abang long....makin handsome..oh ni mesti kak ina pregnant anak pompuan..sb tak suka amik gambar dan bergambar..hehhee..

mummy_ayu said...

pembawaan baby kot..
biasa la, tgh pregnnat nie..mood memang mcm2...
emmm...cedapnya abg long mamam....

rara pinkmafia said...

besh nya dye mamam suppp.

zaidah said...

berselera betul dia makan.....

unai a.k.a puan.U said...

mls nak bkata2 sebab ari rabu ke sbb pegnen..?? hihi

eima said...

wahh pandai hirup sup sendrik .. susut la bdn arif tak mkn sgt... sian

~Siti Hajar~ said...

sedapnyer tgk abg long hirup sup tu..nyum nyum..

Hrp2 abg long cepat sembuh yer, sakit gusi susah la nk mkn kan..huhu

eT said...

haha...ok la tu...WW...
cepat sembuh yer leh makan banyak2...

Fieza79 said...

nmpk sedap pulak tgk Arif hirup sup smpai mcm tu...sedap sgt tu..!

dah tiba masa mood ke laut ke eina...hehee takpe layan dulu mood tu...nanti2 dtg la balik mood snap2 gambo tu...

Mamamya said...

b'sungguh abg long m'hirup sup...:)

eB ezrin said...

PEMBAWAKAN YER? EB LEN... MMG GEDIXS JERK NGAN CAMERA ;P

Dilla Ady said...

huhuhu...behavenye die makan..sampai ke idum2 tu ha..

Nur Hawa Mohd Zin said...

uit...sedap betul sup tu dia makan