About

Tuesday, July 5, 2011

.: tak SeMpat ber BW..hu~ :.

morning~
memang tak sempat..
apa nak di kata..
dah la kt umah lappy tokleh on..hu~
kt opis, jgn berangan dpt layan sgt..
tmbh2 time gini kan..takpe..tak lama pun..hee~

nak wat n3 bergambo pun tak sempat ni..
tak sempat nak transfer gambar pun lagi..
so, membebel kosong jap pepagi ni..

ada masa bleh jengah 1,2 buah umah..huu~

good luck to us...esok audit di HQ ni..pheww..
auditor dr philiphino weeh..jenuh berpeluh2..ngee.. =P

Selamat bertugas~

12 comments:

nieda said...

gud luck..mesti nervous.kita dah pernah laluinya dulu mmg mencabar

LiLy @ MumMyQiStInA said...

good luck & slmt bertugas.. ;)

dinor's family said...

bkrj lah kita bkrj...good luck...

r|nA @ ja|j|na said...

biasalah tu kak ina, time tgh pembawakan ni mood nak ngadap pc mmg kelaut..

Nens Collection said...

sama2 la kite kene audit jgakk..hehe

♥SyilaSyira♥ said...

audit...audit..paling xsuka bab² audit ni..ngeh..ngeh..ngeh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takpe kang free leh jln2 :-)

♥MiZz-siHa♥ said...

xpe2,,slow..

Mamamya said...

senasib lah kita iena....apa nak dikata....dah nasib badan....

good luck utk audit arini...(dtg sini dikala embun jantan dah mula keluar...uhuhuuuuu)

eB ezrin said...

free nanti singgah la yer :)

zaidah said...

jauhnyer import auditro dari philipino lagi tu...good luck eina...

MrS. F!zA said...

alahai kompom terasa penatnya..dgn penat dan alah lg kn..