About

Monday, July 4, 2011

.: SeLamat paGi....! MinggU auDit ni..huu~ :.

Salam semuanya..
minggu audit minggu ni..
audit external ISO..3 standard tau..huu~
3 hari ye...berpeluh ni..hee~
hope semuanya berlalu dgn baik..

oooh kt umah tak dpt nak layan blog..
lappy tak berfungsi loor..
kabel charger la plak rosak...tak hidup..
ntah bila nak baiki ntah..
bayar free2 je broadband bulan ni..tak guna langsung..
aduuh rugi2x..

membebel skit je ni..
nnti takde masa dah..nak berBW pun tak dapek sgt..hu~
sabtu/ahad kemana?
tak ke mana pun..
meneruskan sesi menjahit dan menjahit jer..
then, petang g beridah jap..tu jer..hu`

k, ada masa bleh jengah lagi..
tapi macam..huuu...audit time kan..ngee~

12 comments:

~aSHa~ said...

selamat di audit....


dan selamat menjahit ye....wahhh bestnye org pandai menjahit ni..masyukkkk

Sue said...

iso ke? kat sini iso dalaman da setel, jap lagi ada bengkel utk auditors gather all the findings. hohoho..

Ena said...

sesi mengaudit plk yeh.. hehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

adusshhh..
minggu audit, minggu fening..
tak sanggup aiii.. ;-/
sabar ye laling..
sedia ajela minyak cap kapak kat tepi meja tu.. ehehehe

mYsH0p said...

selamat beraudit kak eina...ofis sy hujung tahun ni..mamashikin.

eB ezrin said...

wahhh rajin menjahit yer? gegerl ker? ;p

ieda said...

aduhh kabel rosak .. huu akak kat rumah pun layan sikit2 sbb banyak urusan rumah nak disiapkan juge ..
hermm nie layan BW sambil2 dik .. sambil2 buat kejeeee :))

Fieza79 said...

aduhh boring gilerr bab audit ni..bosan..bosan...hehee di harap bersabar..!

dinor's family said...

k la tu mnjahit..cepat siap tempahan sblm posa...t bleh brehat panjang....sabtu ahad krj mlm tdo je la...ari ni cuti nak deko2 rmh nak raya dah ni kn....he...he...

ejaMaria said...

duk berangan nak menjahit baju anak... tak jugak mula... malas nyerrr...

MamaEma said...

salam kenalan..

blog yang cantik....

kerja perlu utamakan dulu kan..kan..

|| NaFiRaa || said...

selamat mengaudit...