About

Tuesday, July 12, 2011

.: pengHargaaN buat SahaBat berNama ch@ :.-

Morning..
Mood masih tidak sepenuhnya..
Alamatnya kurang la berBW ni..huu~
Tiada kesempatan dan line tak clear lah..hee~

So, ambil kesempatan yang sedikit ni..
Mau abadikan pemberian seorang sahabat maya..
Masuk ni dh dua kali dia kasi2 hadiah tau..

First dulu, utk dak ayep..
Sticker yang macam2..arif mmg suke…

Then, kali ni tuk si mama pulak..
Penghargaan sebab menjadi pengomen tegar blognye..hee~
Tapi skrg, dh kurang tegarnya..
Yang pasti akan sentiasa menjengah ke SANA
If ada kesempatan..
Blog nye cantik..secantik HIJAU CANTIK..

Tuan punya blog yg dimaksudkan adalah ch@ !
Ibu bakal ber’anak’ dua..like me! Hee~
Tapi ch@ akan lebih dulu dpt gelaran Ibu beranak dua..hee~
Take care ye ch@ and thanks atas pemberian ikhlasmu ini.. ^_^



Ps. Buat ch@ bila nak mai Bukit Jalil ni..roger je, kak Eina siapkan Laksanya..hee~


19 comments:

LYAfrina said...

comel..sweet...lya suka kumpul key chain ni

ch@ said...

sama2. tak payah buat entry pun takpe la kak. just mention je gift dah sampai. ha'a nnt kita nak datang kita beritau ok. jgn risau.

dinor's family said...

klu ramai kwn byk la kenang kenangan kn....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik Keychain tu..

Hanis Azla said...

hadiah yg best dari teman yg istimewa.. bagusnya..

Fieza79 said...

tk kira la kan janji dpt pemberian dr blogger ni mesti best nak menerima nya kan...

amacam sihat kerr preggy mommy..?

Lelord said...

comelnya

♥SyilaSyira♥ said...

huahhhh...nak rasa laksa juga...sedapnya....

mummy_ayu said...

tomei.. :-)

|| NaFiRaa || said...

best2.. dapat key chain.. comel jek bentuk dia..

zaidah said...

memang rajin si cha tu...cantik hasil kerja tangannyer...

Bionic women said...

comel la. keychain tu kak eina.hehe.
nak jugak laksa kak eina..hehe

dilazfamily said...

best yer dapat hadiah.nak juga.hehehe

Aini Arif said...

bestnye dpt hdiah, tahniah bkal dpt bby baru

Mama Hanim said...

eina mmg murah rezeki, slalu dpt hadiah kan.. cantik tu.

~Siti Hajar~ said...

Slalu gak ke blog ch@ tp jarang komen, just baca n3 je..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

rumah awe ada juga koleksi key chain tapi tak banyak..hehe

eima said...

aku pun dah kali dpt adiah dr Ch@... heheh dah pakai pun bj pink tu tau .. sgt seswai utk ibu ngandung ..hehehe


nk gak laksa ...fav kite tu

CIK JATT said...

soo sweet:)