About

Friday, July 8, 2011

.: FavouRite baRu yaNg menCOMOTkan..^_^:.

salam jumaat nan mulia..

lambat sket up  n3...
loading piccas problem la..huu~
yelah skrg takde kesempatan mau edit2..
lappy still tak berfungsi..huu~

tak dapat bebel panjang..
layan je piccas ni yek.. budak comot..
comot2 pun comei la pada mama..hee~

favourite barunya..

Calci....yummm~ ^_^

13 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

adoyai kak...kena tukar baju...heheh

eima said...

wahhh ... nanti tinggi la arif sbb byk mkn kalsium ....

Fahim suka semua jenis kalsium ... klu chocoberry tu lagi la ....

bintangku said...

Najmi tak suka calciyum nie. Dah pernah try bg dia. Last2, abah dia yg kene abiskan. Najmi kata "macam" (masam). Tekak dia.... yakult boleh lak dia minum.

Fieza79 said...

wahh mmg comot..tp menten comeyy..!
lps ni makin cpt bsor dn tinggi la Arif ye sbb mamam byk calciyumm..!

LYAfrina said...

tp kan..lya suka tgk budak2 mkn comot kat mulut ni..nmpak cute jer..comel jer

MrS. F!zA said...

tudia bersungguh makan tu arif..hihihabis comot..

Ena said...

Anak2 ena pun ska makan calcium ni.. kejap je dah abis.. hehe

|| NaFiRaa || said...

My anis pon suka sgt makan calciyum nih... kalo ade dlm peti ais.. rajin lah dia bukak peti ais tuh...

Izan Ishak said...

arif ni comot2 pun makin comeiii je. calciyummmm!!!

Mamamya said...

dulu anak2 lia pun suka makan calciyum nih...tp bila makan dia org kerap kene baruk pulak...sudahnya skrg dah jarang2 lah dapat makan...sesekali bila dia org nak blh la bgi sorang sikit.....

::NureeN:: said...

faveret baru ayeep sama mcm elly la eina.. walaupon ayeep comot tetap comel... ellesya klau mkn kalsium ni nureen akan pesan jgn bg comot.. dia mkn cermat tp tetap ada jgk comotnyerr hehehe....

nieda said...

calcium kan? bagus untuk tulang..pernah beli dulu tuk Humaira.dia tak suka plak maybe rasa masam kot

mrs.spicy said...

nanti tulang ayep kuat pastu jadi tinggi boleh main basket ball