About

Thursday, June 16, 2011

.: suKa berMaiN dGn paNda ni..seBab panDa ni paNdai nyaNyi..hee~ :.

Arif kat rumah cuma ada 2 beskal..
kedua2nya dia suka...
tapi sampai sekarang, tak pandai sangat kayuh..
alahaiii...lebih suka main tolak2 pakai kaki..
sebabnye lebih laju..huu~

antara kedua nya..
paling suka..beskal Pandanye nih..
sebab Panda ni pandai nyanyi..hee~

meaning..ada lagu la..
dan bila berbunyi je, arif sama ngikut nyanyi lagu tu..
walaupun tak sama bunyinya..
tapi intonasi muzik tu lebih kurang lah..hee~

pernah rakam time dia excited menyanyi..sampai muncung2 mulut..
tapi tak dapat la abadikan kt sini..huu~
problem loading..
setiap kali view kan balik vedio dia nyanyi penuh excited tu..
memang kelakar, sebab sampai muncung2 mulut..sampai joget2 ala2 dialah..hee~

dan inila Panda kesukaan dia tu... ^_^


Panda ni hadiah untuk besday pertamanya last year, dari mama & abah~

nampak benjol kt kepala tu?
hee~ tu habuan budak kuat berlari2 masa main kt umah ibu..
cian dier...jatuh ari Khamis ke Jumaat last week rasanya..
sabtunye Demam lorr...huu~
demam terkejut jatuh kot...dan diikuti muntah2 masa hari sabtu & ahad...hu~

semalam tak sempat g klinik..
today kena pi jugak la..
sebab loya arif lain macam..
bangun pagi tadi..
tak sempat makan apatah lagi minum apa2..
atas katil..bangun jer terus dia wat muka loya..
gaya nak muntah..
dan memang muntah pun..muntah air..
hhu~~ nape lah yee..

ada tak  kemungkinan..si ibu mengandung, si anak yang turut sama loya?
kalau si bapak yang loya, pernah la dengar orang cakap..huu~

14 comments:

Dilla Ady said...

la..jatuh ke eina? maknanye die jatuh pastu demam dan muntah la ni ye?

mil dilla dulu lagi penah pesan sbb die byk jaga anak org..ade satu anak org die jaga nih jatuh terlentang kt tangga..mil britau la kt mak die..kalu demam or muntah2, cepat2 bawak ke hospital sbb takut ade darah beku..

tp budak tu okeh tak demam...nape eina tangguh2kan jumpe doktor..walaupun dilla tak pasti kebenaran kata2 mil tu, tp takut jugak kan...baik cepat cek eina!

Fieza79 said...

comel nya beskal panda Arif...sekali ada dua beskal lagi...boleh la tukar2 main...

la ketara benjol kepala Arif tu...

hajarus said...

tomey beskal arif... uuuittt abg arif bakal dpt adik ker? wahhhhh....

MrS. F!zA said...

jelas benjolan arif tu..mesti kuat sbb lama gak kan kesan nya tu..

LYAfrina said...

COMEL BESKAL DIA.. ASYA JUST ADA 1 BESKAL... 1 KETE & 1 KUDA.. DAN KALER BIRU GAK..KECUALI KETE DIA TU JERKALER PINK,

ASYA PON KELMARIN DULU BRU DPT TANDA KAT SIKU..JATUH KAT JLN ..HBIS LUKA & BPARUT.. SIB BAIK PKAI SLUAR PNAJNG..EINA LTK MYK GAMAT LA KAT DAHI ARIF TU.

Izan Ishak said...

comel je arif ngan beskal pandanya. anak lelaki selalu ada benjol kat kepala camtu.

abg naufal pun ada sebijik... terhantuk kat dinding...salah sendiri..haha

eB ezrin said...

nak nyanyi skali leh x ariff? ;p

~Siti Hajar~ said...

Eina, Ayep demam & muntah2 pas jatuh tu ke? klu btl jgn dibiar lama2, btl cam kata Dilla Ady tu takut kesan dr jatuh tu la..cepat bwk g klinik ok..

Hope xde pape ok..

maszmadi said...

tomeinye panda, leh nyanyi lak tu..

hm, betul cakap dilla tu eina, dulu masa aisha jatuh pon dok yang rawat dia ada cakap, kalu budak2 jatuh n demam n muntah2 kena pi cek bebetul, takut ada darah beku.. time tu alhamdulillah, aisha ok x demam n muntah..

pi cek doktor yerk ..

ch@ said...

banyaknya basikal arif. warna biru. oni ada satu je, tok dia beli. mak dia tak layan. eh! blm bawa pergi klinik ke kak? dah demam dan muntah tu, takut ada effact kt kepala. pergi lekas tau kak.

Bionic women said...

kak eina kalau jatuh then demam n muntah kena bawak jumpa doc ngan segera..
takut ada kecederaan dalaman...

mrs.spicy said...

farah bace mase maryam jatuh hari tu kalau budak muntah lepas jatuh kene cepat2 bawak g jumpa doc

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ada kemungkinan, mungkin haidar pun terkena pembawakan mamanya tu...sian dia dah nampak kurus sikit

shila said...

cam ner Arif sekarang... dah ok ker... atau masih demam n muntah2 lagi... harap2 iena ada bawa Arif jumpa doktor.... doakan arif n mama nye sihat2 selalu k...