About

Friday, June 17, 2011

*selamat hari Jumaat nan mulia*

mama pagi ni ada checkup perut..
baru nak start..ok la kan..kandungan nak masuk week 13th..hu~

hope semua berjalan lancar..
dan harap2 tak de apa2 masalah..

nak tinggalkan n3 dengan piccas ini..
sekarang musim ni kan..
musim orang main layang-layang..
dan arif takmo ketinggalan..

takmo ketinggalan tuk memiliki layang-layang juge..hee~
tapi main nye..idok ler ada masa lagi..huu~
cian dier..asal weekends je berjalan, camno..huu~

layan...
lokasi : berhampiran rumah ibu pengasuh arif
masa : after mama & abah balik kerja, pickup dia..sempat singgah belikan 1 layang2 tuk dia...apa lagi pilihan hati kalo bukan Mickey Mouse..ngee.. ^_^

comel jer~ ^_^


suka hati tak terkata dapat jua memiliki layang2 comel itu..hee~
1 pcs = RM7..huu~


20 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kalo main kat taman layang2 kepong best ni, meriah bagai siap ada wau lagik, balqi spun ada tapi yang tecik molek je, yang besaq banyak kali beli tapi semua lingkup sebab dok dalam bonet habis rosak

dinor's family said...

dah lama main layang2 cuaca xnentu skrg ni kn....dah bukak buku merah ye...aku asyik negative je....

~Siti Hajar~ said...

bestnyer main layang2, kita panggil wau..hehe

ayep nmpk cam budak besar dlm pic bjalan di sisi abah tu, sesuai la xlama lg dah nak jd abg long kan..

anak2 sy xpnh main wau, rasanyer mereka pun xtahu nak main pe sbb xpnh didedahkan..huhu

Izan Ishak said...

semangat gitu nak pi main layang2 ye arif~

nureen said...

bestnyerrr... petang2 lepak kejap penangkan pikiran kan... ellesya pon byk kali dh mintak belikan layang2 kat dia... tp bila masanyerr nk main huhuu

Fieza79 said...

kalau time ptg redup dan berangin mmg best je main layang2...bkn anak yg main...abah nya yg lbh kn..hehee...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kalu kat ganu..kami men tepi pantai..bess ehhehe

nureen said...

eina cepat terjah cini
http://fieza79.blogspot.com/2011/06/2nd-ga-fieza79-fm-from-genting.html
x perlu wat n3 pon klu nk join

eB ezrin said...

3 bln dh yer... bestnyer... :)

MrS. F!zA said...

abah setia je menemani anaknya..sweet..

♥SyilaSyira♥ said...

main layang²..bestnya...mmg arif obses ngan mickey ni

Nur Hawa Mohd Zin said...

teringat pesta layang-layang kat putrajaya..dulu waktu kecik2 mmg main..siap buat sendiri lagi..heheh

maszmadi said...

wah!! mickey mouse yerk.. hehe musti cumel arif main kite mickey mouse kan.. hehe

ieda said...

anak2 akak pernah mintak layang2 .. tapi entahlah mereka mintak sekali je .. lepas tu x dah .. mgkin sbb mereka dah x nampak layang2 kut ekekek

Bionic women said...

dhiya pun sekarang dah pandai request..aritu ingat nak ,main kat kg skali sibuk sangat ngan kenduri

|| NaFiRaa || said...

boleh naik ke layang2 tu.. buka kena main kat pantai ke??

Gieyana said...

pandai ker Arif main layang2? ke bapanya yg tlg mainkan..

budak2 mmg cepat tpengaruh kan..Nureen pon ada satu tp x pandai main pon..:)

Dilla Ady said...

setakat ni dak acha tak penah nmpk org main layang-layang so tak penah lagi mintak le...kalu nmpk mau merengek-rengek nk jugak nih...

ADEEYA said...

Wahh bestnyaaaaaaaaa dah lama tk main layang2 :D

ch@ said...

kemain smart ayah teman arif main lelayang. kat tempat lapang, redup, berangin, ooohhh! tidur pun sedap.