About

Wednesday, June 15, 2011

.: seB baIk seMpat.. :.

Sempat masuk kerja before 8.30am..pheww...

kalau tak, sebelum2 ni 7.20 - 7.30am dah sampai opis..
tapi pagi ni 8.15am baru sampai..kalutt...

sebabnya...dak arif leh plak muntah selambak time on d way tadi dalm kete..
huu~ taktau apa mslh dia..
sejak sabtu ahad lepas lagi..
dia demam panas malam...

tapi isnin dah ok..
cuma tak oknye..muntah2..huu~

dan pagi tadi...
dimuntahkan habis baju kerja mama..dan baju dia jugak..
terpaksa patah balik..tukar baju..huu~
seb baik sempat gak masuk opis before 8.30am..
huuu~

petang kang, ingat nak bwk dak arif g cek, apa yg tak kena sebenarnya
sian dia...huu~

dan tiada n3 autopublish lagi ni..
weekend hari tu sempat buat 4 n3 je tuk isnin dan selasa..
rabu nye tak sempat dah..

so, takde n3 autopublish lg hari ni..
sebab seharian akan berkurung dlm bilik meeting dr pagi sampai petang..
huu~

harap anak mama takde yg serius..
apapun nak kena pi cek lah..

dah last baru teringat tak ucap..
"selamat pagi & selamat bertugas semua"

24 comments:

Idah said...

semoga arif cepat sembuh..aminn
jangan lupa makan ubat.

:: noremy bte rahmat :: said...

moga dak arif get well soon yer!


p/s:jemput JOIN giveaway nie
http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-princess-house.html

eima said...

demam lagi ..kesian nye ....

ch@ said...

mungkin badan dia rasa tak sedap tu kak. takpela tanya kpd yg lebih pakar. hopefully arif tak apa2.

[-suziey-] said...

ala kira awal la tu..kita selalu 8.20-8.25..kadang2 ngam2 8.30...seb bek xmerah jek..ekekeke:D

Mamamya said...

asyik x sihat je ariff sejak kebelakangan ni kan...kene buat check-up lah iena...kdg2 kita x tahu masalah dalaman anak2 ni kan...

moga ariff cepat sihat....

~izan~ said...

kesiannya..bdk2 kalau muntah mesti lembik.anak2 izan ari tu dua2 kena mcm ni,mula demam then dah tak demam pastu muntah2 aje,bwk g klinik doktor kata masuk angin..hmm dpt la air garam bagai,ubat2an.risau kan anak tak sihat..

semoga cepat sihat...

Zue AnnaLeeya said...

cuaca pon tak menentu skrg nih...
atau ayep salah mkn kot???
better eina pi check la kan???
tp aka hrp ayep baik2 ajer...

get well soon yer ayep syg...

Nur Hawa Mohd Zin said...

semoga arif cepat sehat...
selamat sempat..tapi kalu tak pun ada alasan tak pe :)

LYAfrina said...

smoga arif cpt sihat...

tringat dulu.. msa xdpt kesan lg sakit asya..hari2 muntah..kdg2 smpai ofis, baju ni lencun dgn muntah..kna tggu fain htr baju lain kat ofis sbb xleh patah balik..jln jam y amat...

cpt2 bwk klinik..kalo high fever, mmg blh mntah gak

MrS. F!zA said...

alahai sian arif..demam lg ye.. muntah2 tu sian lah lemah badan nti

abah khalisha said...

cian klu tgk anak demam..kadang-kadang tu terpaksa juga g keje dan hanta dia kt nursery..cmner kena keje jgk..na cuti lama-lama pun tk boleh..len lah kalau keje sendiri

haslina said...

ya allah. moga arif cepat sembuh. mesti eina kerja pun tak tenteram hari ini kan.
;((

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sian dak arif..demam lg yer..
Moga cepat sembuh ye..

zaidah said...

ciannyer ayep...gie klinik yer ayep..ajak mama...semoga cepat sembuh...

♥ mamaQASrina ♥ said...

lama tak jengah sinila..bz sikit..huhuhu..

qasrina pun baru baik dr demam ngan muntah jugak! musim kot skrg ni

hajarus said...

musim demam kut kak sekarang ni... husband hjr pun x silap br jer 2 bulan lepas baik demam, hr tu dah demam lg...

get well soon arif...

Izan Ishak said...

ciannya arif..harap2 takde yang serius ye~

Bionic women said...

alahai siannya ariff...
arif selalu muntah, ker dia x sesuai susu sebenarnya kak eina???
kot2 x hadam elok kot

harap arif cepat sembuh yea

maszmadi said...

ala siannyer kat arif.. semoga cepat sembuh betul2 yerk..

muntah nak besar lagi kut.. huhu, ada ker??

Ena said...

alahai.. ciannya..

moga x de apa2 la kan..

~Siti Hajar~ said...

Danies sy muntah teruk kmrn, bbsitter call bgtau Danies muntah2 kat rumah dia xtau punca apa, kmrn blk tya Danies nape muntah dia bgtau sakit perut...alahai anak jgn la kamu sakit, risau hati sorg ibu nih..

Hope Ayep xde pape, munkin perutnyer masuk angin kot..

Dilla Ady said...

semoga cepat sembuh ye..bagi die makan ubat biar cepat sembuh...

mrs.spicy said...

ouhh..ayep ok ke kak ieyna?