About

Wednesday, June 1, 2011

.: PengUmumaN peMenaNg TEka-TeKa haDiah BesdaY dak AriF :.

Jengjengjeng….

Heee~
Terlebih dulu, ampun maap dipinta..lambat noo nak announce nye..
Janji Isnin, Rabu baru nak announce..

Alkisahnya.. bahan bukti hadiah ni pun 1 hal..
Lambat la plak sampai…kena order dulu menda ni..
Kata paling lewat 3 hari..
Ini..lebih dari seminggu tau..huu~
dan sedihnya sampai hari ni belum ada khabar best..
barang still belum sampai ...haih..mmg hangin nih~
if today tak sampai2 jugak, nekad pi ambik balik duit deposit ari tu..
cari je kt kedai lain..

tak pernah2 beli barang gini lebih dari seminggu menunggu tau..haih~
apapun, terpaksa la annouce jugak..
apa hadiah yang mama booking tu..

Berbalik kepada Jawapan Teka-Teka itu..
Jawapan yang tepat adalah……………………………….

Tadaa…. fokus pada Almari Baju Mickey Mouse !  tu yee..

tapi ini bukan piccas sebenar, sadis ni..tempah dah lebih seminggu tak sampai jugak lagi..
Huhuhu…tak ramai yang dapat meneka kan..ramai teka kete / motor..
Yelah namanya hadiah tuk anak kan..pelik je mama belikan almari..ngee..
Itu pasal klu nye..mama buntu nak beli hadiah apa…

Last-last 2 bulan berlalu, beli je la almari, leh simpan lama..
Beli motor or kereta kang, bukannye nak main sgt dia ,…
Beskal ada 2 buah kt umah pun jrg2 main..

So, berbaloi lah mama belikan Almari…ihiks…tapi sadisnya..belum tiba di bilik arif di kala ini..hu~
Apapun, meh kita terjah siapa yang kena………..meneka dengan tepat…

Yaaa…ada dua peneka yang tepat, mereka adalah….

1.♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...
almari mickey mouse?

25 May, 2011 18:02

2. Pn. Zana said...
apa yerr?

almari baju kott :P

atau kasut de gambar mickey mouse..:D

26 May, 2011 11:27


Oleh kerana cuma dua peneka yang tepat, mama rasa nak kasi hadiah untuk kedua2nya..

TAHNIAH buat Anje dan Pn Zana..! ^_^

Dan hadiah buat mereka berupa…… hadiah kecil cuma…
tanda terima kasih…hee~

Sorang dapat dua benda comel ni..hee~Uncang frog dan keychain bear2 tu..
Harap sudi menerimanya..

Tahniah buat peneka yang tepat & Terima kasih untuk semua yang sudi join main Teka-Teka … ^_^..sangat2 hargainya..


p/s Untuk Anje, dia dah terima hadiah ni, hee…dah dok sama opis kan, just pass direct jer..hee…to Puan Zana, emailkan Nama Penuh, Alamat dan No Telefon di alamat email ini untuk tujuan pengeposan hadiahnye ye… lieyna_hamid@yahoo.com.sg .. Terima kasih..


15 comments:

eima said...

tahniah....

pesal aku tak prasan entry teka2 nih ek...huhu

MrS. F!zA said...

ekeke kak..gmbr hadiah nmpk tag harga.. hihihih.. tahniah anje n pn zana!

Pn. Zana said...

yeayy!! tekaan mengena! :)

sy dh email dah..hehe. thanks yer

ieda said...

tahniah pada anje dan zana ..
kalau akak punn x dpt teka sbb biasa adiah anak2 nie tulah teady bear dan toys kan :))

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

hoyey kita menang dah selamat dapat kat balqis pun

Mamamya said...

tahniah pada anje n pn.zana....^___^

mmg comel lah almari baju tu....lia ada belikan juga utk anak2,tp disebabkan kami ni sering pindah randah...dah rosak2 juga lah almari tu...tp still blh guna lagi....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aik
camne deh leh terlepas posting teka2 ni? uhuhu
tahniah kepada pemenang...

~Siti Hajar~ said...

aloooooo...nape xbg klu blh simpan baju, kang senang dpt la sy teka...huhu

tahniah kpd pemenang, comel la uncang frog tu...

mesti ayep suka almari tu, hr2 nk masuk dlm almari tu pe bila dapat nanti...ekekekekek

~~*Lady Salwa*~~ said...

tahniah pada yg menang...

tak sempat nak join hari tu... masa baca entri pasal teka teki ni, tarikh tutup sudaaaa... huhu

MamaYatie said...

tahniah anje & pn.zana
huhu..terlepas la teka teki ni hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kpd pemenang..

Hanis Azla said...

terer betul siapa yg berjaya meneka tu.. Tahniah utk mereka.. klu akak pun tensen klu order brg tak sampai2 mcm ni.. haisshhh..

Dilla Ady said...

alaaaaaa....jeles2..huhuhu

tahniah buat pemenang!

ade ikat riben besau tak eina kt almari tu? hihihi...

dinor's family said...

ha..ha..m,njang jawab salah la...syok la ayip dpt almari baru..tb tlong mama bkemas tau...

Ena said...

wahhhhhhhh..

padai nye yg teka tu.. ish3.. jeles ni.. ahaks..

Tahniah wta meke.. :D