About

Friday, June 3, 2011

.: oooH Mr Anon yang diUndaNg..ngee :.

Oooh jangan taktau, blog mama pun diintip oleh Mr Anon..
Anon means… Anonymous… Alahh orang yang datang komen tanpa nama tu… hee~
Hee..tau kan..

Sejak 2 menjak ni, Mr Anon makin giat pulak leave a comments..
Ihiks..takpe…tu tanda dia prihatin tu..

Nak tengok apa komen Mr Anon tu..

Haaahaaahaaa…agak2 siapa gerangan Mr Anon tu ek..heheh.. =P

p/s dulu rajin intai je, skrg rajin pulak mengomen yek…takpe Mr Anon ni diundang…hehe…


22 comments:

-Nureen- said...

rajin dia mengomen... siapa lagi klau bkn kekasih hati mamalieyna kan.. hehehe... asben nureen baca ja tp x tinggalkan komen tp gemar sgt2 baca komen org kat n3 nureen hehhee

Gieyana said...

hahaha..mmg kelakar komen2 En Anon tue..blog aku mmg dh disable si Anon nie..x suka psl tkut kang unexpected komen yg keluar dr Anon..

sarah-najwan said...

bagusnya mr anon awak..hehe
menyokong isteri dia..

hubby akak pun sekali sekalo jd gak mr anon..hehee

lain2 anon ialah kwn akak yg xde blog..

anon2 yg mengutuk2 tak nak...heeee

puanbee said...

suami dia lah tu hahaa

Anonymous said...

saya suka awak....saya peminat awak.. boleh berkenalan ?

Ena said...

hehe..

mesti asben eina nie..

cam huby ena juga la.. tp skrg rajin baca je tp tak rajin nak komen dah..

YaYaNsMuM said...

hehe....prihatin gitu...(^_^)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mesti abah ayep ni kan..hehe.. ;)

~Siti Hajar~ said...

sy pun ada baca komen2 tu, mati2 ingat suami eina, btl ke abah syep yg komen tu? buat kenyataan sikit eina...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang rajin betul mengomen...hubby kita intai je...komen secara lisan je...

nureen said...

tue ada lagi anon komen yerr ;)

maszmadi said...

hm, hubby masz dengar komen dr kawan2 dia yg baca n3 blog masz jerk... kadang2 jerk dia intai,,, dah siap suoh dia komen tapi x gak dia tinggal jejak.. huhu

Dilla Ady said...

biase la eina...org glamer nih...mmg ade peminat misteri..cube cam dilla takde sape pun kenal, takde pun cik anon nk dtg wat statement sentap2..huhu

MamaYatie said...

kekee...stalker tu...hahaha..tanda support & syg isteri tu kan incik anon!

Iela Fazielah said...

haha.... tahniah...asalakn niat dia baik...

nieda said...

siapa lagi cik hubby lah....

Elly & Emmy said...

Hehehe.anom yg sweet jer komen dier..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek..
ada lg si anon tu komen lieyna..
heheheh, die minat awak rupenyer..
mlm ni dinner specel la tu.. =)
lomantika la papa arif ni..

Mamamya said...

hehehehe....sweet ajer kan...en.suami lia mmg pembaca tegar blog tp x penah pun tinggal komen sbb kat comment box mmg xder pun utk en.anon.....klu ada pun lia tau dia x kan tinggalkan jejaknya....huhuhuuuuu....

dinor's family said...

ooooo klu mcm tu yg ada 2,3 kali dok komen kat blog dinorfamily tp xde nama, ntah2 org yg sama x? xtau nak teka sbb kadang2 loqat kelantan, nak kata ayah tidak....tidak, ayah the buzy man xde masa nak layan internet ni....ooo ni orgnya ye...ibu siap saund kat fb lg....dah tau dah sapa......

mrs.spicy said...

hahahah..kelakar husband kak ieyna ni=p

Lee-Yan-Naa said...

sweet2