About

Monday, June 27, 2011

.: nyaMan tiDo maLam tadI..berSambuNg paGi ni.. :.

Morning~

n3 tanpa gambar pagi ni..
weekend tak sempat nak bukak lappy
berita best, lappy mama tak rosak lah~
cuma bateri yang rosak..
so, still bleh guna..

itu pun adik mama mai tengok..
harapkan mama, taktau nak godek2..
apa daaa...guna pandai..hee~

apapun Alhamdulillah..takde budget kena kuarkan tuk Lappy tu.. ^_^

sejuk je tido malam tadi..enak~
tak macam selalu..panas..
rupanya hujan eh malam tadi..
tak sedar pun..elok time nak g kerja je..
tengok tanah basah..baru tau hujan semalam..
patut la enak je tido..

dan bersambung pulak pagi ni ye..
Alhamdullillah dah selamat sampai opis dah..

apa aktiviti sabtu ahad?
adaa....nanti stori mori..
yang pasti semalam sempat jumpa 'baby maryam'..
jumpa live ni...sukaa...selalu tgk dlm blog je kan..hee~

nanti tempek2 piccasnya..
maryam budak comel~
siapa maryam?..nanti la...mama tempekkan kt sini eh.. ^_^

Selamat bertugas...still hujan di luar sana..herm..

6 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

yip kalo time hujan memang best + sedap tidor, kalo leh la ni pun nak tido sebab hujan lebat

eima said...

even smlm hujan sejuk .. aku tak leh tido ..tido2 ayam je ... pelik betui ...
ingatkan aku sorg sekali ngan panjang +fahim yg kejap2 terjaga ...

-Nureen- said...

klau batt prob bleh jerr direct current terus ke lappy kan.. ;p

cini pon ujan semlm.. mmg sejuk tambah plak bantuan cik acon hehehe

♥SyilaSyira♥ said...

hihi...selamat duit..klo rosak lappy jenuh..

mummy_ayu said...

ah ah...lena sgt tido semalam..sejuk..rasa malas je nak keja ari ni..mcm nak sambung je cuti...

LYAfrina said...

slamat bekerja..mulakan hari ni dgn senyuman & ceria:-)