About

Monday, June 6, 2011

.: mORniNG..DaH breAkfaSt ? :.

Selamat hari Isnin..
macamana hari minggu anda?
meriah...?

hee..mama meriah la jugak..
sabtu full aktiviti menjalankan misi mencari..
sampai 4 lokasi perhentian..
keluar dari pagi..sampai lewat petang balik nya..

balik...haaa...tau penat..huu~

ahad lak, aktiviti makan kenduri..
ada jemputan, tapi bukan kenduri kawen, kenduri bertunang..hee~
dah orang menjemput..kita hadirkan diri jerlah kan...

so, full aktiviti for weekends.. ^_^

penyeri n3 pagi ni...
menu abah di malam hari..
di kala si isteri terasa kepenatan untuk memasak..
so, dia mem volunteer kan diri..masak untuk diri sendiri..
hee~

apa lagi menunya kalau bukan menu gini2... ^_^


~ abah sorang jerlah layan menu gini..tanpa nasi..mama puasa malam..hee~

15 comments:

LYAfrina said...

morning.. wow sedapnyerrrrrrr....

eina dah breakfast ke?? awalnyer:-)

Mamamya said...

minggu ni lia puasa iena....ambik peluang en.suami out-station seminggu & ambik berkat bulan Rejab... :D

misi mencari apa lah tu smpi pegi 4 lokasi...almari baju miki mouse dah dapat ker??

suka lah tgk menu tu....menu sihat..^____^

dinor's family said...

rajin abah masak, manu yg aku pun suka ni...ho...bmula dr mlm minggu aktiviti weekend yg penuh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Slmt Pg Eina..
wow..menyelerakan..
lily x breakfest lg..
terus ngadap blog.. ;)

misi mencari apa tu Eina? :)

etiey.com© said...

hheh puasa malam erk? bagus... bila la saya nak mula puasa malam jugak ni hihi

Lelord said...

Morning....huhuhu lom bekpes kat sini baru kul 3.54(ketika komen diberi)

Weekend dok umah jek darling kije. Rini sepatutnya start offday dh plan nk ukur jalan tp mlm td dia kol kena masun ot. Semakin bengkak kaki mama ngan najlaa

mummy_ayu said...

morning dear..ayu sempat mamam karipap jer...bos baru masuk opis hari nie..busy la ckt..
wah..rajin hubby eina masak...untungnya..

mrs.spicy said...

sihat menu ni...belum breakfast lagi sebab br bangun. heheh

Fara_Adura said...

Hai lieyna

Fara ngah bekpes d meja neh agagaga
Baru pas jupe bos n br skang sempat makan. Wah nampak sedap sayur2 itu.. thats my peberet act.. sayur2..yuhuhuhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lom bekpes...
wow, cayalah asben awak..
mcm chef tersohor dh..
kalo mcm ni, leh isteri mengelat slalu... hehehhehe

hajarus said...

hajar bekpes kuih jer pagi ni... mamalieyna dah bekpes ker?

adoi terliur tengok menu abah arif tu... sungguh enak di makan begitu saja....

hajarus said...

hajar bekpes kuih jer pagi ni... mamalieyna dah bekpes ker?

adoi terliur tengok menu abah arif tu... sungguh enak di makan begitu saja....

~Siti Hajar~ said...

abg ayep ni mcm vege je, suka benor mkn sayur yer, ptt maintain jer...opsss...jgn mare yer eina..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

menu nie ..cik jue pun suka

Yaati Nor said...

sedapnya..lauk abah abah dia buat nie..teruja..