About

Thursday, June 30, 2011

.: MoDeL ciLIk berakSi di Pentas :.

morning~

tajuk mcm ada fesyen show budak2 je kan..
ihiks..tajuk je gempak..ngee..

sesaja nak tempek..
dak arif yang suka beno lepak kt stage di SACC Mall last weekend tu..
after layan pesta buku..
meronda kt sini kejap..
kejap je, sbb takde yg menarik pun..

kejap2 pun, sempat la melayan dak arif yang nak melepak2 kt stage ni..
dh kosong pun...sampai baring2 tau..huu~

part nak ajak balik..haih susah~
last2 kena paksa, si abah dukung jer..
tu lah kalau dah syok..hee~
layan jer.. ^_^


~ credit to abah yg rajin menyenap..mama menghilang kejap time ni..jengah2 baju2...jengah2 jamu mata jer..huu~ ^_^

dalam gaya malu2 dia tu, sempat tau dia berjoget riang kt atas stage tu..ada lagu berkumandang kan..hee~

Esok dh Jumaat..lalalala...

14 comments:

dinor's family said...

wah pandai ayip bgaya mcm model cilik je....he..he..

Izan Ishak said...

wahhh....arif ni cam bakal model cilik lah! macam2 aksinya~

MamaYatie said...

amboi..kemain lagi abg long yer..seronok dpt duk atas stage

yantz-yeem said...

eeeee...budak comel tu joget tomei2 jek...

salam..ada peluang besar untuk anda memenangi rm30,rm20 & rm10!!nak tau apa?jom jenguk blog saya...

Ena said...

hehe..

tak segan plak dier..

mummy_ayu said...

bukan main lagi abg long posing2..dia tak takut kan naik stage tu..cayalah..

Fieza79 said...

tkde pula Arif malu ye dok atas stage tu bergaya mcm model cilik...hamboii..caya la..!

nieda said...

model cilik bergaya...hencem

MrS. F!zA said...

hiks..ok plk arif atas tu..msti ramai kt bwh tu kan..

Nia said...

Hehe,..suka pentas ye dia..Diha pantang jgk dgn pentas, mesti dia serang.

Bionic women said...

dhiya pun sekarang ni kalau naik pentas, suka benar buat fesyen show sendiri. tapi dia x suka kita snap..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..ayep comel catwalk..
mcm2 gaya ada.. ;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

dah macam model nak peragakan baju je arif ni... hehe

ada bakat ni...

ch@ said...

bakal menjadi model ni kak. bgs2. kita ingat arif tengok budak belakang tu selak skirt. hahaha, rupanya arif skali dok posing atas tu. bgs dia tak pemalu.