About

Wednesday, June 22, 2011

.: Gatai taNgan daLam keSibuKan..hee~ :.

Gatai nak menaip kt sini..
padahal kerja banyak ni..
mcm tak cukup masa pun ya..

biasalah audit time..huu~
next week audit, tp biasala kan..byk benda nak kena settle..huu~
dah lak kita kt QA dept.kan..huu~

agak2 nak makan apa lunch nnti ye..
lapar perut ni..
pagi tadi sarapan laksa kt rumah..ngee..
buat hari ahad lagi..
tapi sebab kuah lebih .. semalam rebus laksa tambah..hee~
so, pepagi dah pekena laksa..

semalam tak mun*** pun..
hopefully today pun tak..
kalau mun*** jugak...penat la..huu~
penat makan je kan..

ok, selamat menjamu selera semua ye..
tak lama dh nak puasa kan..herm..
maap la tak sempat berBW sangat..
keadaan tidak berapa mengizinkan..
sempat jengah 3,4 buah umah kengkwn jer..huu~

12 comments:

dinor's family said...

sama la krj rmh mnimbun ni..tp gatai tgn gak tuk jenguk rmh kkwn..he..he..

nureen said...

bkn je keja umah menimbun keja opis pon huhuhu

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

nak blajar menjahit lah dengan liena..

jaga diri tau

Mama Gee said...

mcmana busy pun..mesti rs nk coretkan skit2 kat blog kan... hehee

zaidah said...

kekadang tak kira kerja menimbun pun nak jugak bw....

Mamamya said...

alhamdulillah....seronok dgr iena dah x mun***2 lagi...mudah2an akan bertambah ok lah lps ni sbb x lama lagi dah nak pose kan..mesti letih klu asyik mun***2 ajer......

maszmadi said...

kalau dah blogger tegar tu, tetap nak wat n3 walau sibuk atau x sihat kan.. tahniah

mummy_ayu said...

samala....walaupun busy mana..nak gak jengah..tak update..BW skt2 pun ok la...

Ena said...

kdg2 jengah2 ni dapat jugak ilangkan stress.. :)

Izan Ishak said...

alhamdulillah.. harap2 eina dah tak mun***2 lagi lepas ni. mmg letih kan kalau gitu~

|| NaFiRaa || said...

oohh.. ngah morning sickness ke?? time audit mmg byk keje kan! stress jek.. semua bende nak kena ready sebelom audit..

take care yer..

Dilla Ady said...

ooo...benci audit..sib baik setahun sekali jek..eina bape kali nih? cam kerap jek?