About

Friday, June 24, 2011

.: di SiNi puN jaDi kerJa...hehe :.

Salam Jumaat ...

kesuntukan masa nak membebel panjang..
layankan je piccas yang masih berbaki ni..
kt soping mall sempat tu..hehe..

bila tgk pic ni, terasa mcm lama tak g soping la..hee~
yelah last week terperap je kt umah time weekend kan..
this week pun rasanya same thing..
sebab ada misi lain this weekend..
ada orang nak dtg buat kerja kt rumah..

kerja apa?
next2 time stori mori..
apapun, mungkin malam ni, kuar kejap kot g Giant..
banyak keperluan plak dah kekurangan, yg penting abah dah gaji kan..lalala~ hehe..

abang Long yang suka senyum sokmo..
dan suka g Giant~ hehe..

ada-ada jerlah..^_^

in advance...Happy weekend !


19 comments:

dinor's family said...

mmg ayip suka g sopingkn cm mama gak..abg ijat pun klu bsiap nak kuar mst dia sndiri ckp "aabuu...nak g oping aaaa..?" hu..hu..

ch@ said...

over posing tau dak arif ni, geram betul. ikut jejak langkah balQis ye.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mcm2 aksi dia..
comel jer dia buat muka cam tu.. ;)

Ayep tgh shopping apa tu??

Zue AnnaLeeya said...

sambil soping pon posing ajer...
hiksss....

Bionic women said...

eily sekarang pun susah nak keluar weekend, terperuk jer, hubby tuisen sabtu ahad sekarang utk budak upsr.

comel ler ariff, kalau dhiya tu mesti xnak bergambar..huhuh

Mamamya said...

suka sgt tgk pose arif yg no.3 tue....comel!!

mummy_ayu said...

wah..suka nya abg long, posing2 tak kira tempat..tomei....

Fieza79 said...

rasa nya mmg penangan pregnant la eina..awal2 terperuk je kat umah mls nak pi mana2 pun...tp tgu la eina bila dh 5-6 bulan nnti konfen bertambah rajin dn semangat nak berjalan jalan...hehe

Arif tak meragam ke sejak eina pregnant ni...tgk dia cool je..bagus lah..!

nureen said...

kami weekend mmg x lekat d umah.. asyik berjln cuci mata ja kat queensbay tue hehee... ayeep dh besar bila eina ambik gambo mcm ni..

Nur Hawa Mohd Zin said...

cumil nye dia berposing2 gitu...suka tang mata dia kak

~Siti Hajar~ said...

Supermarket tu nmpk mcm Ayep yg pya, xde sapa2 selain dia...haha

♥MiZz-siHa♥ said...

happy weekend..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ade2 je haidar ni ek, dah pandai nyembang plak la ni

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

happy weekend...sonotnye tgk abg long camtu..:-)

Izan Ishak said...

amboi...happynya dia posing2 ka giant tu...

happy weekend jgk utk eina~

ieda said...

aloor syoknyaa dah gaji .. huhuhu akak lum layie huhuh
bukan main si kecik tuu yeee :)

mrs.spicy said...

wah abang long, suka bukan main.

kak ieyna, weekend ingat farah nak mencelah2 mase pergi rumah kak ieyna. byk program. tapi kene pergi jgk. hari ahad kut. nanti farah roger balik

e.l.i.z.@ said...

wowieee sudah ber-abg long

Sha@Mama Tina said...

Hehehe..comeiny ayep posing2 ek..rasa cam nak geget jek nengok keletahnya..

Mamalieyna sihat? lama tak tanya khabar mak buyung.. :)