About

Monday, June 20, 2011

.: beRehaT daRi BerBlog.. :.

Morning~

no mood la today..
herm...
nak tinggal terus blog ni..tidak mungkin..
banyak citer harus diabadikan..hee~

kt rumah lappy rosak la plak..
sedar bilamana nak buat kije opis kt rumah..
sekali tak bleh hidup daa..haih..
time ada kerja penting la masalah timbul..aduhhh...
problemo..

dan susulan itu, takde la jugak.
sesi mengarang n3 tuk stok n3 sepanjng minggu ni..
banyak cerita..banyak gambar nak diabadikan..hu~

kt opis, kurang kesempatan la..
mungkin masanya tuk..
berehat sebentar dr dunia blog..
haih..boleh ke?..ngee..

kita tengok jerlah kan..hee~

sabtu ahad, tiada ke mana..
badan sangat2 penat, si abah ajak berjalan terpaksa tolak..
tapi dalam badan2 sangat penat, dan spt biasa loya dan muntah..hu~
tapi sempat tau menjalankan misi penting di rumah..

ada masa next n3 stori mori..
see...baru ckp nak rehat dr berblog kan..
masih ada hati nak stori di next n3..hee~

apapun..selamat bertugas..

p.s huu~ banyak kerja, tp mood tarak ni..esok sgt penting..hari ni perlu settle byk benda..tapi ...huu~

13 comments:

LYAfrina said...

huhuhu...sunyilah kalo eina berehat dr bblog..tp kalo utk kebaikan..xpelah..berehat skejap..sblum kembali..

Gieyana said...

sama lah..terasa gak nk rehat dr berblog..tp tngan nie gatal jer nk buka ini blog..:)

unai a.k.a puan.U said...

tahniah..ngandung anak ke-2!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy dulu camtula..ingat nak rehat..tapi kenot la..sure ade masa lagi nak update..ehehehe
rindu kat blog..

Izan Ishak said...

takpelah eina... kalau ada masa jgn lupa up entry ye. tp jangan paksa kalau tak larat.

dinor's family said...

tu la kadang2 rasa nak berehat gak tp bla ada story2 penting nak gak mngabadikn d blog ni...brehat smbl mnjahit ke...

zaidah said...

tak bestlah klu eina berehat daripada berblogging...tak ade nak baca citer tentang ayep....

Fieza79 said...

sunyi la nanti kalau eina tkde...hurmm jgn berenti lorr..suruh je la abah beli kan lappy baru hehee..pandai2 je bagi cadangan...

Bionic women said...

Ala...mesti rindu kat cerita kak eina ngan nak tengok muka arif..
mesti misi menjahit tu..kan?kan?

r|nA @ ja|j|na said...

samelah kak, rina pon terpaksa stop bloging untuk beberapa ketika, cewah..setiap hari badan rase tak larat sgt²..ni pon baru aje start balik..

eB ezrin said...

boleh ker tuh? musti rindu kan? :)

~Siti Hajar~ said...

isyh! mana blh tinggal blog lelama, blh meroyan wooo...hehe

Xpelah eina pelan2, buat yg agak2 boleh jer yer..

ch@ said...

memang tak bolehla kak, kita dah pernah cuba, memang tak boleh. tetap juga gatal tangan nak buka blog. hiiiiii. kena kuat semangat.