About

Tuesday, June 28, 2011

.: aWeK berNama Maryam dtg umah..lalala..:.

Salam hari Selasa..

aduuh..walaupun lappy dh ok kt rumah..
still terasa tiada daya nak mengarang n3 siap2 kt rumah..
haih ni yg tetiba rasa rugi ber'broadband' tapi tak guna nih..huu~

ok, short n3..
kisahnya ahad lalu..dapat jumpa si comel ni..
selalu tengok kt blog mummy nya je..
memang rasa geram nak cubit2 nak cheoum2x..
sekali dpt jumpa live sgtla teruja..

Maryam anaknya Farah...^_^
datang umah sebab nak antar kain tuk buat baju kurung..
seb baik mama terima lagi tau..hee~ sbb dah chop awal2 kan..^_^

sempat snap piccasnya..
masuk ni, 2 kali jumpa Farah (teman maya menjadi nyata..hee)
kali ni, si anak je interframe...hee~

layan wajah budak comel yang sedikit mengantuk di pagi hari ^_^

sangat comel kan dia..
arif pun suka..tapi malu2 awalnya..ihiks..
last2 time diorang nak balik, dia pulak yg sedih..huu~

nanti dapat jumpa Maryam lagi, time nak ambik baju dah siap...kan..^_^

20 comments:

eima said...

sgt bulat...huhu comey

mek da ©™ said...

eh eh bdk comei nih ade kat sini rupanya. gigit kang!!! hehe

mummy_ayu said...

ala tembamnya....abg long suka ek tapi malu2...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye.. ;)

Izan Ishak said...

comeynya bby maryam! bulat sesangat~

ejaMaria said...

suke gambar no.2... comel nye senyuman... :)

Zue AnnaLeeya said...

bulat muke... comei...
ayep dah tak saba nak main dgn adik tuh... hehehe....

LYAfrina said...

comel & gebus maryam..nama pon sedap...

Salina@IbuAqil said...

Maryam!! Nama mcm ni dh jarang dgr ibu skrg ltak pd anak2 tp nama yg ckup indah pnuh dgn sifat keibuan kan mama!! Gebu btoi!! Tu pp ke pau? Hihihi

Nur Hawa Mohd Zin said...

uuuiiitt...kalu awe dapat ni pun awe akan sedut2 lemak pipi..hee

Fieza79 said...

bambam nya maryam..nama pun sedap..unik dn klasik..

mrs.spicy said...

huhuhu..nanti kita main lama2 lg ek..cian ayep xpuas main

Bionic women said...

tomeinya..sihat baby tu..geram tengok mata n senyum dia..pipi dia tu macam nak kena cubit jer.

r|nA @ ja|j|na said...

bolat but comei..mai nak geget sket :P

♥ mamaQASrina ♥ said...

nomei!! ariff muka malu-malu ah!

nieda said...

owh anak farah...comel

nieda said...

owh anak farah...comel

Dilla Ady said...

chumelnye la maryam nih..nk culik boley? huhu..

Mamamya said...

wuuuuu...chubby nye maryam..sekilas pandang mcm boy plak...mungkin sbb pattern rambut agaknya...nnti dah panjang mesti comel....

ch@ said...

oloh-oloh-oloh, tembamnyaaa. ini confirm abg arif tak larat nak dukung ni, mau melayang-layang. bertenggat-tenggat tangan dia. comel betul.