About

Monday, June 6, 2011

.: aDuhh..Lama terperaM Ni..temPek jer..:.

Kejadian dah lama..
pagi hari di hari mau balik dr Kampung Pontian ke KL..
huu~ gara2 blogspot problem lambat lorr..terabadi piccas ni..

ini pun mama upload pic 1 by 1..
naik hangin jugak..
masalah belum settle sepenuhnya la..
ntah apa yg problem yek..
herm...

so, layan jerlah..aksi kanak2 bermain belon di pagi hari di kampung halaman belum mandi lagi..ngee...







Arif dan sepupunya..kak Caca... ^_^

main2 sesekali nak gaduh pun ada, pandai eh..nak membuli pulak..
mentang2 kak caca lemah lembut..hee~
budak2.... ^_^

p/s herm...bila la masalah blogspot nak settle sepenuhnya ye, some blog kengkwn still tak bleh komen, dan blog sendiri still tokleh log in macam biasa..huu~


12 comments:

Mamamya said...

ehhh...problem lagi ke iena??? blog lieya ok jer...naper yer?

tembamnya kak caca tu....pipi bolat!!

nureen said...

budak2 mmg teruja ngan belon kan eina.. pantang nmpk belon sure nk kan.. elly pon smpi kena beli tiap kali kuaq jln2..

etiey.com© said...

boleh geng dengan eysraf nih,. memang tak daya nak tiup... sudahnya beli pengepam.. rasa lega skit

dinor's family said...

masih prob. ye...akunya blog templet dah ilang, belon mmg budak2 suka....

LYAfrina said...

ASYA PON KALO NAMPAK BELON.. MULALA TJERIT NAK BELON..TP BILA BELON TU PECAH... MERAUNG SEKAMPUNG... SBB TERKEJUT.

eima said...

huhu
jgn arif jd kemaruk cam fahim sudah... asek belon..belon.. je

mrs.spicy said...

cantik nye rambut kak caca. maryam nak rambut mcm tu jugak

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..Abg Long ni dh pandai dh nk membuli ye.. ;)

Samalah Eina..lily pun msh tak dpt lg login mcm biasa..Tp nk upload gmbr dptlah..

~Siti Hajar~ said...

alahai sweetnyer budak berdua tu main, bam bam kak caca, geram tang pipi..hehe

a'ah la eina, blogspot masih problem, sy pya xleh sign out, leave komen & yg terbaru xleh upload photo byk2, kena upload 1 by 1, jenuh tau...huhu

maszmadi said...

huhu, blogspot memang ada problem kan, x best arr.... tapi tetap best tengok arif main belon.. suke tengok mata dia.. hehe

jom asah bakat berpantun di sini

NzA said...

model belon...

Gieyana said...

sweet! both of them sama can Nureen ngan sepupunya Afiq..:)