About

Wednesday, May 11, 2011

.: teMpeK-temPek..aktiviTinya.. :.

biar piccas berbicara la boleh...? hee..malas nak membebel...

layan piccas je lah eh..aktiviti nya.. ^_^


..mama pulak main pancing2 yeeh...heheh.. =P
..arif main baling2 batu..hee..





..lain benor ghupe dak arif yang atas ni.. kan3x..?



..Sekian...jam 2 lebih berangkat la kami pulang... ^_^


20 comments:

Zue AnnaLeeya said...

sonot ayep main air yek... klu abg airel pon samo... jumpa air mesti takmo naik... huhu...

eB ezrin said...

alamak... bestnyer tgk korang... comei laks tuh si arief... kami plan nk gi mandi2 gaks... tapi biler dok dgr air x braper slamat... cam takot la plk... sbb eB nih x tau brenang ;p

mummy_ayu said...

wah..seronoknya tgk arif mandi air terjun....sejuk jer...

Bionic women said...

best2..syok tengok ayiep men air

Puan Comei said...

mamalieyna -- hehe. cop cop.. tempek-tempek tu nama tempat ke camana? kalau org jawa ckp 'tempek' tu kan... errr... nak bitau kat sini ke? huhuhuhuhu

MrS. F!zA said...

amboim siap ada swimming suit lg tu..best arif tktkut air

♥Azie♥ said...

AS SALAM..AYEP G MEMANCING YER...

ch@ said...

amboi-amboi-amboi berendam ye. basah kuyup abangArif ni.

kita tak pergi mana-mana la kak, balik kampung je.

bintangku said...

nak jgk arif mandi sungai. Najmi, nangis2 takmo mandi. Tak biasa kot.. :P

~Siti Hajar~ said...

Cuaca panas2 skrg ni syok la berendam kan...ayep dh xtakut nk mandi eh...suke je dia..

km pn planning hjg mgu ni nk p swimming...hehe

mrs.spicy said...

hehe..maryam pon nak g main air jugak lagi 2 minggu. xsabar nak tengok reaksi dia. kat pool rumah ni pon xpernak bawak turun.

kak ieyna pregnent ni dah xjahit baju ke? ingat nak anta jahit bj kurung. boleh sambil2 bawak maryam jumpa abang ayep jugak.hehehe

etiey.com© said...

budak mana yang tak suka main air kan? suka benarlah budak comel nih kan

Ena said...

bukan budak2 jekk. mak budka cam ena ni pn suka gak p main air gitu.. cuma masa aje tak mengizinkan.. uhuhu..

comel kan arif pakai swimming suit.. baru tingat anak2 ena tak pernah dibelikan lagi..a deihhhh!!

♥MiZz-siHa♥ said...

best mandi sungai panas2 nie..

hyazz said...

tak sojuk ke arif...hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..syioknye mandi manda mcm ni..time2 panas mcm ni best tu mandi sg..sonok tgk Ayep mandi & mama main pancing2.. ;)

Fara_Adura said...

Mama pancing dapat ape tuh.. hehehe
Sejuk nmpk air itu ahahaha

maszmadi said...

wah bestnyer main air.. nak join gak.....

nieda said...

seronok arif dpt main air

UmiDanisH said...

nampak gaya cam mamalieyna je yang seronok memancing ekeke, basah lencun pun tomei je si ariff tu..hehe