About

Monday, May 30, 2011

.: seLamaT paGi.. tiaDa n3 tuK minGGu ni..hu~ :.

Good morning~

today bersiaran langsung plak..
selalu tu, autopublish je..
al-kisahnya gitulah kan..ntah BB problem or Blogspot yg problem..
dok terkial2 nak upload piccas di hari sabtu tuk n3 autopublish..tak berhasil..
ahad..hari yang memenatkan..full program//penat..tak sempat bukak blog..hu~

so, al-kisahnya tiada lah n3 schedule tuk minggu ni..
herm...apa nak buat, aral sudah melintang..
dan result tuk kuiz Teka Teka pun tak sempat draff..
tungggu....yek....maybe esok or lusa...

bukan apa, nak announce result beserta bukti sekali..
bukti means, piccas jawapan kepada Teka Teka itu..huu~

apapun mama kasi hint..ada 2 peneka yang tepat ! ^_^
keputusan akan mama annouce esok or lusa tau...hee~
jangan marah eh...kasi suspen lebih sket..
tapi hadiah tuk pemenang takla hebat mana...saja suka2 je kan..
harap sudi menerimanya nanti..

ok2.... kalau ada kesempatan lagi..
keluar lah n3 nye..if takde kesempatan...terbiar jerlah tanpa n3 baru minggu ni..
huu~

Selamat Bersarapan...syok je pagi ni, jalan lengang..ngee.. ^_^

8 comments:

LYAfrina said...

TU LA DGR GAK BLOGGER2 MERUNGGUT XLEH NAK SIGN IN LA & MCM2 LAGIK.. TP LYA OK JER..MCM BIASA

ejaMaria said...

iena... kdg2 mg tak leh masuk blog iena... tak tau nape...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily lglah eina..sama sekali x leh log in masuk dashboard..tension..ni gara2 intenet problem..ktorg guna p1..P1 x dpt nk buka blogspot..tension jer..

♥SyilaSyira♥ said...

ops..terlepas pulak entry teka teki tu...klo harganya 150 ke atas sure motor/kereta yg bleh jalan tu...bestnya ariff...cepat upload pic..xsabar nak tgk..

~Siti Hajar~ said...

mmg problem la blogspot skrg ni, sy xleh sign out, leave comment kat blog2 tertentu...haish! nape yer, jgn meke block blog sudah...huhu

mummy_ayu said...

ah ah..pagi nie jalan lengang jer..seronoks kalu selalu mcm nie kan...

dinor's family said...

ho..ho..penat lg ni..td smp kul 5pg..satgi nak kuar g soping lak ...ptg ni singgah rmh ambk brg2 mak kirim...

[-suziey-] said...

rajin la hai iena buat n3 autopublish every week yek..ye la kt opis kena block kan..

kita weekend mmg xngadap blog..blog utk time santai2 kt opis jek..hehe:p