About

Sunday, May 1, 2011

.: seKejaP..sempat laGi..SELAMAT HARI BURUH ! :.

Yuhuu.. As'salam...
online kejap di malam hari..
si abah kerja, si mama..
awal2 tadi dah terlelap mata..
penat la hari ni..huu~
padahal takde apa sangat pun..mengantuk nye over macam bekerja plak..

sebelum terlambat..
SELAMAT HARI BURUH! Buat semuaaaa yang bergelar pekerja ~


ringkasan kejadian hari cuti ni:
~ malam kelmarin (jumaat malam), pak ucu n tok kedah arif sampai sini
~ sabtu, seharian di rumah mak njang arif a.k.a dinors family tu...sambut besday kakak ain ^_^.. HAPPY BESDAY KAKAK AIN KE -7 ! ^_^
~ pagi tadi, hantarkan diorang sampai sg buluh jer, then, pak ucu & tok kedah arif bergerak balik kedah..(arif tak puas main dgn pak ucu n tok..hu~)
~ then, continue perjalanan gerak ke airport KLIA, pick up Mak ucu arif (adik abah) dan kwnnya baru tiba dari sarawak
~esok, cadang2 nak g mandi manda beramai2 (kami + mak ucu & kwnnya) di sungai congkak, pasti ramai orang kan..cuti2 malaysia ni..hu~
~Lusa, mama work lah...tak best~

key tu je, saja nak isi masa kejap, sementara nak sambung tido ni..kepala tingtong plak terasa..

warga kedah, kelantan, terengganu kerja dah esok kan, selamat bertugas..kami still cuti..lalala..hehe.. ^_^
p/s sejak tau diri ber'isi' ni..part mabuk2 ni, dah mula datang bertandang, selalu bukannya pagi, tapi petang ..sesi 'uweeek...uweek..'..huhu...lumrah..

4 comments:

Nadiah Sidek said...

selamat hari pekerja & selamat bercuti! :)

~aSHa~ said...

a'ah kami dah keje...3 hari gak cuti..tapi lemau nye la...

bestnye mandi manda di sungai congkak.....sejuk je kan air...best best best

Nad @ MamaZakwan said...

kak eina uwekk2 ptg, saya tiap2 pagi ngan mlm..adeyh!!sabo le bebanyak...

ch@ said...

for future baby, redah je kak. kita dah pun melepasinya. mujur tak lama macam Oni dulu. yg ni tak cerewet sangat. dah ada pengalaman agaknya.