About

Thursday, May 5, 2011

.: samBungaN : aktiviti berManfaaT sementaRa huJaN :.

Ini exceli sambungan dari citer semalam..
pasal agenda nak kuar berjalan, but then hujan turun dengan lebatnya..
dan oleh kerana, macam lambat jer nak reda sket ..

terpaksa masuk dalam umah dulu..
menunggu dalam rumah plaks..

dan si kecik ni mencari aktiviti manfaat untuk dilakukan..hee~
(sebenarnya dia tengok si abah buat, then, mulalah sibuk offerkan diri, nak buat juge..^_^)

mengelap cermin...bagus2...tapi setakad mana jerlah mampu nak ooi kamu tu...
ketinggian tidak mengizinkan..huuu~

memang sah pun...kejap je bertahan...pastu boring dan takmo dah..


..." aloor bila nak boleh kuar jalan2 ni..boring dah arif.."


~ muka boring jelas kelihatan di raut wajahnya kan..tapi apa nak dikata..
risau plak keluar time hujan ribut sedang bermaharaja lela ni..hu~

sabar ...sabar.....

16 comments:

MrS. F!zA said...

hikhik rajinnya dia mengelap..nti ada adik msti rajin nk tlg jga adik..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..pic yg Last tu..dh nmpk sgt keboringan dak Arif..Nasiblah dia jebek jer..klu Qis dh nangis X jd kuar..hehe.. :)

LYAfrina said...

bgusla.. rajin tlg mama yeap..

Zue AnnaLeeya said...

sian ayep.. bantut nak gi jln2 erk...

kuantan pon skrg nih ujan gak ptg2...

Izan Ishak said...

hahaha...comel pic dia yg kepenatan tu..boring pun ada ye ayep~

mummy_ayu said...

ala siannya dia..nampak sgt keboringan dia tu..sabar ek..nanti abah & mama bawak jenjalan key...

Hanis Azla said...

pandainya arif isi masa walaupun tetap boring juga akhirnya yer..

etiey.com© said...

alahai rajinnya anak mama sampai kepenatan gitu eh

Mamamya said...

huhu..lamanya x ke mari...rindu kat ariff n iena....

wahh...rajin yer anak bujangan nie...x per tlg sikit2 pun jadi lah....;D

Fieza79 said...

haishh rajen nya anak teruna sorang ni smbil mengisi ms lapang...dh nk jadi abg kan...hehe

dinor's family said...

rajin ayip tolong mama lap cermin,abg ijat pun suka mgacau ibu mngelap2 ni....

ch@ said...

pandainyaaa arif haidar buat muka macam tu, herot habis. tapiii memang betulla bahaya keluar time ribut petir, melainkan kalau dalam shopping mall, tau-tau bila keluar, eh? hujan?

♥MiZz-siHa♥ said...

alahai..rajinnye..nnt leh tlng jaga dik yea..

Dilla Ady said...

yg nih same cam dak acha..pantang tgk org mengemas...die pun sibuk same...harapnye sampai ke besau la kan eina?

MamaYatie said...

cian pulak tengok muka arif..hik3x..ujan2 duk umah yer..kang demam nnt

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

memang kaki jalan cam mamanya la ni, kalo sehari tak jalan tak sah kan.haidar suka pi giant kan