About

Wednesday, May 4, 2011

.: proGraM terGendaLa gaRa2 huJan LeBat :.

lately ni, asal weekend je hujan lebat sebelah petang kan..hu~
(eh ini citer last2 weekends tau..^_^)
walau mulanya kata..
takyah g memana la..weekend ni..
dok umah je..

tapi..heee~
sedang elok, ahad petang nye sikit..
rasa lain macam lah~
wajib kuar umah jugak ni..

tapinye itulah..dah siap2..
elok je melangkah kaki keluar..
hujan turun dengan maha lebatnya..
hu~...so tergendala la agenda..

alang2 dah bersiap..
kita snap2 dulu..
depan umah pun jadi la..ekeke..

layan...hahaha...

muka blur2 plak..hu~
ooh mama dah stop pakai safi rania gold tu
rasa tak sesuai dgn kulit muka mamalah..
dan Alhamdulillah ...ada perubahan..no biakan miss 'jerau what'...ngee..tinggal parut je..hu~
bolatnya muka mama...arif awat lagu tu..huu~


baik jer..hee~
dengan abah laks.ihiks.. ^_^

pose termahal...suka wat muncung tajam gini.. ^_^



p/s sudahnya jadi ke kami keluar jalan2 ni...?..esok la sambung..hee ~ tapi last week, ada la jugak programnye...walaupun sabtu/ahad abah work, seb baik ada monday..time to jalan2..lalala..ni next week la citer..hee~

16 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

hu..hu..tak pe next time leh pi jenjalan k, sian ariff tak leh pi Giant ek?

LYAfrina said...

safi rania tu x serasi dgn eina yer.. tp iyerla,, bgantung pd kulit msing2 kan..

kat sini plok panas manjang...

mummy_ayu said...

suak pic no 2 tu..comel je arif buat pose..
and last pic tu..sama la ngan Iris suka buat pose mcm tu...kelakar
emm..Arif kata apa pasal nak dpt baby nie?..Ian dulu...suka sgt, ingat lagi, bila perut dah besar, suka dia sembang2 ngan baby..siap panggil Iris lagi,...nasib kuar betul2 Iris..but now kalu tanya Iris..nak baby tak..laju je jawab ..."nanak.."

Hamizah said...

suka tgk muncung arif..comel sgt..

[-suziey-] said...

uish ujan lebat tu naik katil tido best giler..hehe..

oooo ieyna xsesai ek safi rania gold..kita ok alhamdulillah..pakai cream jek..toner safi biru lagi..safi timun..ekekek:D

maszmadi said...

tu lah kan, asik ujan jerk.. x kuar jenjalan kat taman, snap2 pic pon x boleh kan.. huhu

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Zue AnnaLeeya said...

ktn pon ujan jer ptg2 skrg nih....

eina x sesuai safi rania eh??? akak pakai pembersih muka jerk.... yg lain x pnah try... hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye arif buat muncung cam tu..
jd X kuar?? Nasiblah arif ni X ngamuk x jd kuarkan..klu Qis..abislah..klu dh siap2 pastu x jd kuar..jenuh nk pujuk tu.. ;)

Gieyana said...

comeyy Arif..bulu mata dier lentik! meh kasi kt Nureen!kekeke..

Ena said...

yela kan.. skrg ni hujan tak menentu.. kdg nampak cuaca elok je.. tetiba je mendung dan hujan.. tak pe lah.. tetap ada rahmatnya..

owh.. tak sesuai yeh? yelah.. tak semua org serasi.. ena pun dah lama stop pakai safi rania kecuali krim siang.. still lg pakai after solat zohor..

haslina said...

mmg musim tidak menentu sekarang ni kan.

so kena tukar pakai cream lainlah yea.
kita ok jea layan safi gold tu.cuma time pregnant ni malas sungguh pakai cream cuma still guna pencuci muka jea.

ch@ said...

bersih je kulit muka mama, kita punya pun bersih juga tapiii mcm tak gebula. hahaaa. nmpk liang2 roma.

♥MiZz-siHa♥ said...

skrng klau ptng mmg ujan lebat kan..penah gak terjadi cam tu..dah siap2,ujan trn lebat..almatnye..atas katil je la blik..hehe

NurShahFamily said...

salam kak,
nur mintak 1 pic nyer ye hehehe. nantikan n3 nur sok ye tq

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

biler tengok banyak kali, dah ariff ni muka sebijik cam muka abahnya...suka no balqis tengok blog kak ina ni