About

Thursday, May 5, 2011

.: MeNu biasa si aBah..seNdiri masaK sendirI makaN :.

sebab dah snap kan..
harus diabadikan disini..

Masakan si abah untuk diri sendiri..
makan malamnya...ini jer..diet kah?..heehee...

 abah memang gini..makan sayur semata-mata..no nasi tau... ^_^

uiik..terselit aje model cilik ni..
time ni dia tengah counting one to ten.. comel suara..hee~
rakam pakai HP, then dengarkan balik..
khusyuk....


marah & merajuk bila orang tak 'play' kan lagi suara dia tu..hee~

uik..seluar terlondeh sudah..ekeke.. =P

p/s selain count one to ten...arif pun dah mula pandai kan diri nyanyi lagu ABC- Z...tapi still pelat2 dia..hee~ ^_^

20 comments:

MrS. F!zA said...

menu ni makan gitu je tk mkn ngan nasik kah?mmg vege la abah arif

LYAfrina said...

vegetabarian...

tp kalo lya pon suke mkn saje2 g2... sedap..

Mama Hanim II said...

sedap gak tu eina..

ch@ said...

aduiii bestnya suami kakIeyna suka masak, kita ni kena juga buat sendiri. huuu.

♥MiZz-siHa♥ said...

cekci suar terlondah tu..hehe

Ena said...

bila plak en. suami kita nak vege gitu kan? ahakk..

alolo.. arif dan majuk... hihi..

zaidah said...

rajinyer abah memasak.....suami masak mesti sedapkan...

cik hani said...

betoi2 vegetarian ni..

no nasi2 gituuu..

makin sihat ye..

rajin anaknya membaca ABC...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..wah..Rajin abah ayep masak..nmpk sedap jer..

Ayep dh pandai count erk..Smart Boy...Qis blum tau apa2 lg.. stakat ni..minat dia lebih cenderung kpd menulis & mewarna..bila diajar count / ABC..tumpuan dh lari ntah kemana..huhu.. :)

eima said...

baguih nye mkn sayur..jrg ade laki suka mkn sayur gitu ...

bintangku said...

Org yg nak diet, sesuai lar mkn menu camnie. Klu sha ler, tak blh thn ler kalo tak mkn nasi. Dah tu, mcm mana nak kurusnya. :P

dinor's family said...

sama selera ,ibu pun suka mkn sayur campur,paling suka bunga kobis.....

Dilla Ady said...

alamak jelesnye...dak acha lum pandai lagi...haishhh nk kena giat ajar nih...

wah, menariknye menu abahnye..nk sikittt..

~Siti Hajar~ said...

ptt la abah ayep slim melim, byk mkn sayur rupanya...hehe...untung klu suami pandai msk sendiri kan..

Ayep dh pandai mgira yer, Danies pn sama tp dlm pelat depa la...hehe

Seluar legging tu mmg suka tlondeh, Danies pn ada 1 camtu...huhu

NzA said...

patut la abah arif slim...

wah..wah..pandai majuk ye arif..sampai trlondeh2 sluar...he..

MamaYatie said...

hik3x..sedap jer nampaknya..

good job arif! pandainya..anak sapa tu ye?hehe

Iela Fazielah said...

sedapnyer sayur baby sawi n cendawan tu....

Eida elHakim said...

suka betul abahnya mkn sayur..

heee.. apa dak arif sampai terlondehh seluar tuu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

awat suar dah sampai nak nampak diaper's tu?rajin husband kak ina masak ek, leh jadik chef ni

Bionic women said...

bestnya sayur tu...kita pun suka ratah saayur jer...xpun rebus bihun masuk skit dalam tu..masyukkkk